"RasAndra" - vestuvinės suknelės, vyriški kostiumai, proginės suknelės

8 652 28828
8 699 37192
info@rasandra.lt
www.rasandra.lt
Vilkaviškio g. 42, Marijampolė, LT-68172

Apie mus

„RasAndra“ - vienas iš didžiausių ir geriausių vestuvinių ir vakarinių suknelių nuomos salonas Marijampolės mieste. Salonas didžiuojasi siūloma aukščiausia kokybe ir pasirinkimo gausa. Visos kolekcijos pasižymi išskirtine kokybe, prabanga ir elegancija. Suknelės siuvamos iš aukštos kokybės audinių, puoštos originaliais nėriniais, kristalais ir perliukais.
Mūsų salonas - vienintelis Suvalkijos regione dirbantis su Europoje gerai žinoma ispanų kompanija „San Patrick“. Kompanija įkurta 1964 metais ir priklauso „Pronovias group“. Ši grupė yra tarptautinis lyderis vestuvinių drabužių sektoriuje ir užima 40 proc. Europos ir 5 proc. pasaulinės vestuvinių drabužių rinkos. Mes siūlome Jums tai, kas priimtina ir pripažinta visame pasaulyje.
Apsilankę salone „RasAndra“ rasite didelį pasirinkimą garsių italų firmos „Venus Bridal“ bei „Ginnis“ profesionalių dizainerių sukurtas elegantiškas ir originalias sukneles.
Mūsų salone galima ne tik nuomotis, bet ir nusipirkti sukneles. Jei iš mūsų turimo asortimento Jūs nerasite sau patinkančios suknelės, galesite išsirinkit iš katalogo ir specialiai Jums mes ją užsakysime.
Jūsų pageidavimu, prie pasirinktos suknelės, mes priderinsime nuometą, pirštines, papuošalus, švarkelius, šalius, batelius ir kt.
Neužmirštos liks ir mažosios mergaitės. Pasipuošusios mūsų puošniomis suknelėmis kiekviena iš jų pasijus tikra princese.
„RasAndra“ salonas mielai pasirūpins ne tik poniomis bei panelėmis, bet ir būsimaisiais jaunikiais, pabroliais ar piršliais. Tik pas mus, mielieji, Jūs rasite ypatingą šventinių kostiumų kolekciją bei visus reikiamus aksesuarus – marškinius su sąsagomis, liemenes, kaklaskares ir kt.
Jaukioje aplinkoje savo klientams pasiūlysime nuoširdžią pagalbą bei malonų ir profesionalų aptarnavimą.


Maloniai laukiame Jūsų apsilankant!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vyriški kostiumai
Proginės, vestuvinės suknelės

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!