Idėjos | Patarimai

Rubrikos

2018-03-26
Ar esate kada matę linksmuolių poras su nedingstančiomis šypsenomis šokančius pagal tradicinio džiazo muziką? Ar kada pagalvojote kaip būtų nuostabu leisti savo laisvalaikį su pozityviais bendraminčiais mokinantis siautulingų džiazo šokių judesių? O gal ieškote išskirtinės vietos Jūsų šventei, kuri alsuotu Art deco stiliumi, geležinkelio romantika ir autentiškumu? 
2017-10-09
WING TSUN – kinų kovos menas, egzistuojantis daugiau nei 300 metų. Wing Tsun teorijos pagrindas – paprastumas, naudingumas ir praktiškumas. Šiam kovos menui nemaišo viršsvoris, nebūtinas didelis lankstumas ar neeilinės fizinės galimybės, praktiškai nėra amžiaus apribojimo, nesvarbi žmogaus lytis. 
2017-09-22
Buvo laikai, kai žmogus mokantis daugiau nei dvi kalbas keldavo susižavėjimą ir nuostabą. Tai buvo privalumas visais gyvenimo atvejais. Šiuolaikiniame informacijos amžiuje užsienio kalbos mokėjimas jau ne privalumas, o būtinybė. 
2017-09-14
Pastebėjote, kad Jūsų vaikas domisi ar žavisi keramika, daile, gitaros skambesiu, dainavimu, užsienio kalbomis? Mėgsta šokti, vaidinti ar sportuoti? O gal vaikas vis dar ieško savo mėgstamos veiklos? 
2017-09-08
Svajojate patirti ralio automobilių lenktynių aistrą visus saugumo reikalavimus atitinkančioje trasoje, o gal norite pagerinti savo vairavimo įgūdžius, kad ekstremaliomis situacijomis automobilį suvaldytumėte tinkamai? 
2017-09-06
Pristatome Tomo Petreikio šokių studiją, kuri pirmoji atkurtoje Lietuvoje pradėjo populiarinti pramoginį šokį kaip poilsio ir bendravimo būdą. 
2017-08-28
Norite pažinti keramikos amatą ir meną? O gal atitrūkimui nuo kasdienės rutinos ieškote erdvės, kurioje būtų gera kurti, lipdyti, bendrauti? Ieškote originalios vietos kur švęsti vaiko gimtadienį? O gal Jūsų vaikas rodo susidomėjimą menu ir Jūs norite vaikui leisti atsiskleisti lankant keramikos būrelį? 
Rodyti po: