Cinkelis.com - renginių vedėjas

Apie mus

Aš renginių vedėjas Linas Cinkutis, gimiau ir užaugau saulės mieste - Šiauliuose. Dar mokyklos laikais pradėjau lipti į sceną ir vesti įvairius renginius, vėliau pradėjau komentuoti krepšinio rungtynes, vesti įvairias sporto šventes, kur ir pastebėjo keletas renginių organizatorių ir pakvietė vesti masinius renginius: Miesto gimtadieniai, valstybinės ir kalėdinės šventės, įmonių suvažiavimai ir kt.
Pradėjus dirbti didžiausiame Šiauliuose pramogų klube MEGA įgijau dar daugiau patirties renginiuose, kadangi teko linksminti klubo lankytus ne tik vedant savo sugalvotus renginius, bet ir stoti prie DJ pulto. Tuomet gyvenimas apsivertė aukštyn kojom ir išsipildė svajonė: dirbti vestuvėse, gimtadieniuose, įmonių vakarėliuose ir kt. renginiuose. Man patinka bendrauti su žmonėmis Aš myliu savo darbą! Pakvietus mane į Jūsų šventė tikrai nereikės jaudintis ar viskas bus gerai, kaip aš sakau visiems mane pasikvietus: Pasitikėkite vedėju! Visada smagu išgirsti po renginio gerų žodžių, kurie mane paskatina nesustoti ir toliau tobulėti, kaip sakoma Tobulumui ribų nėra!
Pagrindinis renginio tikslas, kad liktų patenkinti ne tik užsakovai, bet ir visi šventės svečiai ir dalyviai. Niekada neverčiu publikos gerti, neverčiu žaisti žaidimų. Visada leidžiu žmogui apsispręsti pačiam kaip jis nori linksmintis.
Mano išskirtinumas: Energija, Pozityvumas, Improvizacija, Patirtis.
Vakaro linksmybėm garantuoti:
-Linksma, žaisminga, šiuolaikiška vakarėlio programa.
-Vakaro metu dažniausiai naudoju 7-8 žaidimus (jei reikia daugiau turiu rezervui). Stengiuosi, kad žaidimai būtų kuo įdomesni ir nematyti. Į metus kelis kartus atnaujinu programą. (Juk atėjus antrą kartą į mano renginį ir pamatyti vėl tą pačią programą būtų per daug nuobodu)
-Galiu pasiūlyti teminį ar karokės vakarą "chorų karų principu"
-Diskotekos pravedimas (linksma, populiari visų mėgstama muzika, galite ir patys pageidauti norimos muzikos) atsivežame profesionalią aparatūrą ir apšvietimą.
P.S. Ištrauka iš gimtadienio vakarėlio:
http://www.youtube.com/watch?v=_GyjS2oW82U
Prisistatymo video:
http://www.youtube.com/watch?v=YM8sW6LVNNU&feature=youtu.be
Ištrauka iš abiturientų išleistuvių:
http://www.youtube.com/watch?v=aT6FglxD3PM
Apie mane ir komandą:
http://www.youtube.com/watch?v=MW2a_gM4mcA

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių vedėjai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!