"dB Wave" - techninis renginių aptarnavimas

Mažosios Lietuvos g. 33, Kukorų k. Šilutės r., Klaipėdos aps. 203 km iki Klaipėdos

Apie mus

"dB Wave" - techninis renginių aptarnavimas, šviesos ir garso aparatūros, pakylų ir scenų nuoma.
"TKP Servisas" - šviesos ir garso aparatūros, scenų, pakylų pardavimas.

Techninio renginių aptarnavimo paslaugas teikia daug organizacijų, tačiau labai nedaug jų gali pasigirti įspūdinga kokybe, kurią siūlome mes, ir garantu, kurį suteikiame savo klientams.
Be viso to mes esame greiti, mobilūs, randantys išeitis iš keblių situacijų. Turbūt todėl klientai pasirenka mūsų paslaugas vėl ir vėl.
Mūsų nuomojami šviesos ir garso įrangos komplektai ideliai tinka gyvų aukšto lygio koncertų įgarsinimui salėse, kurios turi iki dviejų tūkstančių vietų. Turime sukaupę didelę patirtį dirbdami su verslo renginiais (įmonių vasaros sąskridžiais, prezentacijomis, parodomis, kalėdiniais vakarėliais). Vis dažniau tenka padirbėti ir prabangiose asmeninėse šventėse pvz. vestuvėse, į kurias jaunieji linkę pasikviesti ne vieną populiaria grupę ar atlikėją.
Džiugu, kad gerais atsiliepimais apie mūsų darbą yra linkę dalintis ir renginių organizatoriai bei patys atlikėjai ar grupės, ko gero jiems malonu jausti scenoje komfortą, kurį galime garantuoti dirbdami su pasaulinius standartus atitinkančia raiderine technika.

Daugiau informacijos rasite:
www.dbwave.lt

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Įgarsinimas, apšvietimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!