Vestuvinių ir proginių suknelių Salonas "ŽEIGA"

8 37 792533
865044033
zeiga.grazina@gmail.com
www.zeiga.lt
Tvirtovės al. 81, Kaunas, Kaunas

Apie mus

16 metų patirtį sukaupęs vestuvinių suknelių salonas „Žeiga“

Pradėjome dirbti vestuvinių suknelių, kostiumų bei kitų šventinių rūbų nuomos srityje daugiau nei prieš 16 metų. Per šį laiką mes sukaupėme didžiulę patirtį ir tapome tikrais profesionalais, tad dabar galime tuo pasidalinti su Jumis.

Naujausios mados tendencijos, aukščiausia kokybė ir išskirtinis aptarnavimas – tokiais pagrindiniais principais savo darbe mes vadovaujamės.

Platus suknelių ir aksesuarų pasirinkimas už prieinamą kainą

Pagrindinė mūsų užduotis – paversti kiekvienos nuotakos svajonę realybe. Mes suteikiame galimybę išsirinkti tinkamiausią vestuvinę suknelę, pasiūtą pagal naujausias technologijas, iš aukščiausios kokybės medžiagų ir laikantis naujausių mados tendencijų.

Taip pat siūlome išsinuomoti prabangių vyriškų kostiumų, įvairių proginių, pamergių, pirmosios Komunijos suknelių bei aksesuarų tiek moterims, tiek vyrams.

Mūsų asortimentas yra dažnai atnaujinamas. Pasaulyje pripažinti vestuvinių suknelių prekių ženklai, tokie kaip "San Patrick", "White-one", "Allure bridals", "Rembo styling", "Complice", "Wilvorst" nustebins net ir išrankiausius klientus.

Ir visa tai mes siūlome už itin prieinamą kainą.

Mūsų klientui - išskirtinis dėmesys ir aptarnavimas

Mūsų salone "Žeiga" dirbantys konsultantai užtikrins, kad Jūsų apsilankymas būtų itin malonus ir padės išsirinkti suknelę tinkančią būtent Jums.

Mūsų dėmesys Jums leis bent trumpam pabėgti nuo kasdienių rūpesčių bei pasimėgauti kokybišku aptarnavimu.

Esame įsikūrę patogioje vietoje – netoliese pačio Kauno centro, judrioje Savanorių prospekto ir Tvirtovės alėjos sankryžoje, tad atvykti į mūsų saloną Jums bus itin patogu.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Aksesuarai
Vyriški kostiumai
Proginės, vestuvinės suknelės

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!