Vyšnios - renginių organizavimas

Apie mus

Išmintingi žmonės sako, kad gyvenime reikia daryti tai, kas teikia daugiausiai džiaugsmo ir tai, ką geriausiai sugebi. Mes mylime tai, ką darome!

Praktikos sėmiamės iš tikrų savo srities specialistų visame pasaulyje ir Lietuvoje, dirbame tik su laiko ir kritinių situacijų patikrintais profesionalais.

Asmeninė patirtis įrodė daugybę kartų, kaip yra svarbu turėti šalia sumanų profesionalą, organizuojant vestuves, ar kitas asmenines šventes. Ar norėtumėte savo šventei tokio profesionalo pagalbos, kuriam nereikia kartoti daugybę kartų tai, kas jums patinka, jam svarbi kiekviena detalę, kiekvienas jūsų pageidavimas – išgirstamas, susikalbate ir pajaučiate vienas kitą nuo pirmo susitikimo? Tuomet esate čia : ) Čia ne kiekybė švenčių ir vestuvių suorganizuotų per sezoną svarbiausia, tačiau svarbiausia – KOKYBĖ ir patenkinti klientai. Su kiekvienu dirbam labai labai individualiai, asmeniškai.

Mūsų filosofija – viskas dėl Jūsų ir apie Jus! Čia rasite daugybę nuostabių idėjų savo šventėms, patarimų ką ir kaip daryti, visada galite kreiptis profesionalios pagalbos, organizuojant savo šventę – viską atliksime be priekaištų nuo scenarijaus rašymo iki jo įgyvendinimo, maisto ir gėrimų tiekėjų rekomendacijų, muzikantų, fotografų, vedėjų, šventės vietos parinkimo iki svečių palydėjimo į oro uostą. Jūsų šventė vyks tartum seniai susigrojęs orkestras.

Visos mūsų organizuojamos šventės yra unikalios, asmeniškos, dėmesingos detalėms. Kiekviena šventė – svarbiausias įvykis Jums todėl ir mums. Nebaisu jei reikia daug kantrybės, gerų derybinių įgūdžių, diplomatinių sugebėjimų.

Nesvarbu ar jūsų šventėje dalyvaus 6 ar 100 žmonių; nesvarbu ar tai intymi šeimos vakarienė ar viešas renginys – mes skirsime jums tiek pat dėmesio. Visos detalės yra svarbios.

www.vysnios.com komanda gali pasiūlyti pilną renginio organizavimą nuo kvietimo šrifto ir teksto jame iki šventinių fejerverkų su šampanu rankoje ir šiltu pledu ant pečių. Visi pasiūlymai yra daromi po susitikimo, atsižvelgiant į kliento poreikius, šventės sezoniškumą, dydį, renginio vietą.

Susisiekite su mumis ir viską aptarsime!

Jei gyvenate užsienyje – galime viską aptarti el.paštu arba skype. Jei jūsų antra pusė kalba tik angliškai – susitikimas vyks anglų kalba.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!