Sodyba "Trys ežerai" - pramogos, pirtis, žvejyba, šventės

Apie mus

Čia sustoja laikas…

Nuostabiame natūralios gamtos kampelyje, toli nuo miesto šurmulio patirkite ramų poilsį sodyboje, įsikūrusioje tarp trijų ežerų: Mergežerio, Beržinio ir Merkmėnio. Tylioje gamtos užuovėjoje ramybės nesutrukdys jokios šiuolaikinės technologijų priemonės. Jūsų laukia penki atskiri rąstiniai nameliai, įrengti baldais iš natūralių ekologiškų medžiagų. Pirmajame aukšte rasite jaukią svetainę su židiniu, virtuvę, o antrame – erdvų miegamąjį su vaizdu į ežerą, mišką ir puikų kalnuotą reljefą. Čia galite mėgautis pirties malonumais, žavėtis užburiančiu ežero grožiu, išbandyti vandens pramogas, žuvauti, vežiauti, džiaugtis miško gėrybėmis.

Kalnuotos trasos puikiai tinka ir aktyviam sportui kalnų dviračiais bei keturračiais motociklais ir slidinėjimui žiemos metu, o užšalės ežeras - čiuožinėti pačiūžomis. Pasiplaukiojimui ežere nuomojamos valtys. Puikiai įrengtos tinklinio, krepšinio aikštelės, vietos kemperiams, palapinėms statyti, laužavietės ir šašlykinės.
Tai pat galima užsisakyti pusryčius, pietus, vakarienę iš natūralių produktų - šviežios žvėrienos, žuvies, grybų ar uogų pagal sezoną.

Linkime Jums malonių, napamirštamų akimirkų ir visada laukiame sugrįžtant.

Visų paslaugų kainos sutartinės. Užsakymai ir informacija pasiteiravimui tel. +370 685 59000 (Liudas) arba el. paštu: info@trysezerai.lt

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Robertas 2017 Liep. 18
Nuostabi gamta aplink sodyba suteikia jegu ir dziaugsmo, kol nesusitikai su sodybos seiminike. Uzejus i nameli mus laukia staigmena - namelyje nebuvo duse salto vandens, o karstas vanduo dvoke supuvusiais kiausuniais, atidarius maisytuva, reikejo vedynti patalpas. Po ivykiu Vilniuje, kai mire zmones nuo blogo vandens - karstu vandeniu nustojome naudotis. Niekur nera pamineta, kad iki ezero apie 200 metru. Teritorijoje nera jokiu takeliu - ypac rytais zeme buvo slidi ir pavojinga. Jeigu norite ne tik pailseti, bet ir patirti neigiamu emociju siulyciau butent sia vieta.
Rita 2015 Rugp. 24
Tobulas poilsis ! Nameliai taip sustatyti, kad būnant savo terasoje esi apsuptas nuostabiai sutvarkytų augalų, tad turi visišką privatumą. Yra visi patogumai ir dar daugiau.
Aplinka nereali, ežeras švarus, daug hamakų ir grynas oras.. Pasaka ! :)
Šeimininkai labai malonūs ir rūpestingi.
Tikrai grįšime čia dar ir dar :)
Pabuvus kelias dienas tikrai įsitikinom - čia viena iš nuostabiausių vietų Lietuvoje.