Išskirtiniai papuošimai, dekoracijos, švenčių atributika

Apie mus

Norite išskirtinių Šventės dekoracijų? Ieškote dovanų? Pasipuoškite viena seniausių puošimo technologijų – „KANZASHI“ dekoravimo aksesuarais.
Vaizdinė informacija:
http://papuosimas.lt https://www.facebook.com/papuosimas
Kiekvienas, naudojantis kanzashi technika sukurtas aksesuaras yra unikalus kurinys. Kanzashi puošimo technika, tai daug kruopštumo, ilgo mokymosi proceso ir geležinės kantrybės reikalaujanti meno sritis. Kadangi, Lietuvos meninis verslas dažnai būna pagrįstas greito atsipirkimo skaičiavimu, tai mūsų šalies auksarankiai dažniausiai aplenkia šią mažai Lietuvoje žinomą sritį, dėl daug laiko užimančio įsisavinimo proceso. Aišku, kaip ir daugelyje meno sričių, norint kurti gražias kompozicijas, reikalinga kibirkštėlė, kuri suka kurybinį malūną. Kviečiame apsilankyti mūsų svetainėje bei facebook profilyje ir patiems vertinti, ar Jums tai gražu, priimtina.
Mano sukurtų aksesuarų panaudojimas labai platus. Gali būti, mažos mergytės galvajuostė, suknelės papuošimas, pamergių ir jaunosios gėlių lankeliai, automobilio puošimas, krikštynų šventės atributika, įvairios jubiliejams bei kitoms progoms skirtos dovanos ir dekoracijos arba sudėtingos įvairių švenčių ir namų puošybos dekoracijos. Daugelyje pasaulio šalių, šiuo būdu sukurtos dekoracijos naudojamos norint pabrėžti įvykio svarbą ir susikoncentruoti į išskirtinumą.

Telgul Jūsų žavias gyvenimo akimirkas puošia
„RANKOMIS IŠREIKSTA RYTIETIŠKA FANTAZIJA“

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Švenčių atributika
Dekoracijos; Dekoravimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!