RADAILIŲ DVARAS - pramogos, žaidimai vaikams, švenčių ir poilsio vieta

+37065255666
+37069983199
infodvaras@gmail.com
www.radailiudvaras.lt
Pušyno g. 9, Radailiai, Klaipėdos raj., Klaipėda

Apie mus

RADAILIŲ DVARAS įsikūręs vaizdingoje vietoje, ant didelio tvenkinio kranto, tik 7 km nuo Klaipėdos – nuostabus gamtos kampelis su įspūdingais senais ąžuolais, didžiuliu tvenkiniu. Šalia esančiose krepšinio, tinklinio ir futbolo aikštelėse galėsite surengti sporto varžybas, o atgauti jėgas – RADAILIŲ DVARO restorane, kur puikus maistas, malonus aptarnavimas ir pro didžiulius langus atsiverianti nuostabi panorama privers pamiršti dienos sunkumus, o jaukus viešbutis – ir pasilikti čia ilgiau…
Vos už 7 kilometrų nuo Klaipėdos naujai duris atvėręs Radailių dvaro SPA kompleksas kviečia išbandyti baseino ir pirčių pramogas.

Pasinerti į šilumos glėbį galima saunoje, turkiškoje pirtyje ar burbulais kutenančioje sūkurinėje vonioje, o atsivėsinti ar pramankštinti raumenis – net trijuose baseinuose. Mažieji neturėtų liūdėti, nes vienas iš jų skirtas būtent vaikams!
SPA Radailiai rasite skirtingo dydžio ir gylio baseinus (150 cm, 70 cm, 30 cm) ir tėveliams, ir vaikučiams;
Taip pat sūkurinę vonią, sauną ir turkišką pirtį.
Galėsite rinktis apsilankymą suaugusiam, moksleiviui arba vaikui.
Vaikams iki 3 m. apsilankymas nemokamas.

ĮMONĖMS
Kviečiame įmones ir organizacijas atšvęsti įvairias šventes RADAILIŲ DVARE.
KONFERENCIJOMS
Jūsų paslaugoms konferencijų salė iki 80 žmonių, konferencijų įranga, maitinimas, kavos pertraukėlės…

NAKVYNĖ
„Radailių dvaro“ viešbutyje Jums galime pasiūlyti 14 moderniai įrengtų kambarių, puse jų yra pritaikytų šeimyniniam poilsiui su vaikais, bei grupių apgyvendinimui. Visuose kambariuose yra TV, patogios lovos, WC, vonios kambariai, plaukų džiovintuvai, šaldytuvai, virduliai. Apartamentuose mini-virtuvėles su visa būtina įranga bei šaldytuvais. Bevielio interneto ryšys. Lauke yra šašlykinės, lauko baldai, žaidimų aikštelės. Pageidaujant, pusryčius, pietus ar vakarienę pateiksime šalia esančiame „Radailių dvaro“ restorane. Apgyvendinant grupes, vienu metu gali gyventi iki 50 žmonių ( atskiros lovos).
VESTUVĖS
Vestuvės RADAILIŲ DVARE – tai puikus pasirinkimas! Įrengtos erdvios salės, talpinančios 20, 35, 70 svečių. Jūsų patogumui puikus maistas, nuostabi aplinka ir geras aptarnavimas. Nakvynę suteiksime 40–50 svečių.
Santuokai įregistruoti turime kupolą, kur po šventės galėsite įamžinti savo brangiausias akimirkas.

DINO PARKAS
Šalia restorano bei viešbučio yra įsikūręs natūralaus dydžio dinozaurų parkas „Dino parkas – Radailiai“. Unikaliame kelių hektarų vieninteliame Baltijos šalyse dinozaurų parke galėsite susipažinti su riaumojančiais, judančiais, šnypščiančiais dinozaurais bei puikiai praleisti laiką naujai įrengtose pramogų erdvėse. Parko lankytojai galės išvysti netoli keturiasdešimt natūralaus dydžio dinozaurų muliažų.
Šiais metais pasiūlysime nemažai naujienų. Mūsų mažiesiems lankytojams, įrengėme dvi, pagal amžiaus grupes, dideles ir spalvingas vaikų žaidimų aikšteles. Parko pramoginėje dalyje galėsite pasisupti karuselėje, pasivažinėti mašinėlėmis, pašokinėti ant milžiniško batuto ar ant tvenkinio paplaukioti su vandens dviračiais – gulbėmis, bei papramogauti kituose atrakcionuose.

APVERSTAS NAMAS
Aplankykite unikalią pramogą, kurioje iš naujo suvoksite supantį pasaulį ir patirsite neišdildomų pojūčių! Radailiuose vos 7 km už Klaipėdos, duris atvėrė unikali naujovė, pirmoji ir vienintelė tokio tipo pramoga Lietuvoje - APVERSTAS NAMAS RADAILIAI! Įdomu pasižiūrėti kaip atrodo gyvenimas „aukštyn kojom“?

VILA RADAILIAI – JŪSŲ NEPAMIRŠTAMOS ŠVENTĖS VIETA!
Kviečiame švęsti šventes puošnioje ir jaukioje „Vila Radailiai“, įsikūrusioje „Radailių Dvaro“ komplekse.
„Vila Radailiai“ įkurta 2019 m. įsimintinoje klientams vietoje – buvusių dvaro pirčių teritorijoje. Visiškai rekonstruota pirčių zona pavirto į prabangią „Vila Radailiai“ pokylių salę pirmajame aukšte bei apartamentus antrajame.
Po pokylio viloje svečiai galės patogiai ilsėtis naujuose ir prabanga dvelkiančiuose 8-uose vilos kambariuose. Galime pasiūlyti apsistoti 7-uose keturviečiuose kambariuose ir 1-ame dvivietyje.

Užsisakę visą „Vila Radailiai“, Jūs ir Jūsų šventės svečiai mėgausitės:

- Privačiu šventės kiemeliu;
- Aukšta aptarnavimo kokybe;
- Pagal norus suderintu patiekalų meniu;
- Taip pat turėsite galimybę naudotis privačia tvenkinio sala, kuri idealiai tinka ceremonijoms, fotosesijoms ar tiesiog įvairiems žaidimams rengti;
- Ilsėsitės prabangiai ir komfortiškai įrengtuose kambariuose, kuriuose rasite: labai dideles ir patogias lovas, poilsio zonas, plačiaekranius televizorius, oro kondicionierius, privačius vonios kambarius su dušais ir higienos reikmenimis, plaukų džiovintuvus. Kambariai turi lauko terasas - balkonus. Erdviuose liukso klasės kambariuose galėsite mėgautis sūkurinės vonios malonumais.
- Visi šventės vaikai ir vienas suaugęs galės nemokamai pramogauti „Dinozaurų parke“ (šventės metu).
- Dovana užsakiusiems – 2 masažai „Spa Radailiai“, kurių galiojimas 3 mėn. po šventės (darbo dienomis).

Esant poreikiui apgyvendinti daugiau žmonių pokylio „Vila Radailiai“ metu, galime pasiūlyti nakvynę „Radailių Dvaro“ apartamentuose, esančiuose vos už keliolikos metrų nuo „Vila Radailiai“. Vilos pokylių salėje galime sutalpinti iki 40 svečių banketui, o furšeto metu – iki 70 svečių. Daugiau apie „Vila Radailiai“: https://www.radailiudvaras.lt/vila-radailiai

MES GALIME PADARYTI JŪSŲ ŠVENTĘ IŠSKIRTINĘ
Dino parke vaikai gali švęsti savo šventes (gimtadienius, darželio išleistuves ir pan.) Šventei paįvairinti galime pasiūlyti unikalią edukacinę programą su nuotaikingu animatoriumi. Renginio metu, kiekvienas dalyvis pasijus išvykęs į prieš milijonus metų išnykusių dinozaurų paiešką. Kiekvienam dalyviui duodama gipso molio plokštė, bei įrankiai kaltukas, graibštukas ir teptukas. Jų pagalba vaikai skaptuoja dinozauro paveikslą arba ieško išsibarsčiusių dinozaurų detalių. Iš detalių vaikai surenka dinozaurus ir vežasi juos namo. Tai puikus suvenyras - prisiminimas apie Dinozaurus.
Taip pat galime pasiūlyti ir programą, kurios metu vaikai galės pasijusti esą piratais ar fėjomis. Šventės metu linksmai leisite laiką Dinozaurų parke, žaisite įvairiausius žaidimus, o Jūsų gera nuotaika pasirūpins šventės vedėjas. Jaukioje pavėsinėje galėsite užkandžiauti ar užpūsti žvakutes ant torto. Laisvu laiku galėsite išbandyti net dvi naujas žaidimų aikšteles ir pasisupti įvairiausiose sūpynėse.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Spa, masažai
Pirtis; Sauna; Kubilas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vaikams skirti pasirodymai

Užimtumo kalendorius - Užimtos dienos

Kov. 2024

Pr An Tr Kt Pn Št Sk
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Bal. 2024

Pr An Tr Kt Pn Št Sk
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!