Viešbutis - restoranas "Sonata"

+370 319 65825
+370 680 83285
seklytele@sonata.lt
www.sonata.lt
Algirdo g. 34, 59204, Birštonas

Apie mus

Viešbutis – Restoranas “Sonata“ Jus kviečia atvykti į vieną gražiausių Lietuvos miestų, kurortą – Birštoną. Esame įsikūrę ypatingai ramioje vietoje, pušyne prie vasaros estrados, ant Nemuno kranto.
Viešbutyje yra 22 jaukūs kambariai, restorano patalpose yra iki 100 vietų Jūsų kokios nors gražios šventės svečiams, taip pat turime nuostabią lauko terasą. Galite organizuoti kokią nors ypatingą šventę pas mus arba tiesiog atvykti pailsėti su šeima, antrąja puse ar draugais.

Mažesnėms šventėms siūlome pasinaudoti mūsų baltąja banketine sale, taip pat su lauko terasa.Baltoji banketinė salė, talpinanti iki 35 žmonių, idealiai tiks Jūsų gimtadieniui, krikštynoms, vestuvėms, ypatingai vakarienei ar kitai Jums svarbiai šventei.

Sezono metu siūlome pasinaudoti mūsų 50 vietų laivu „Vytenis“. Maloniai kviečiame į apžvalginius pasiplaukiojimus Nemuno kilpomis ir pasigrožėkite nuostabia Birštono gamta.

Jei norite visiško privatumo, Jums duris atveria mūsų atsinaujinęs Restoranas Biršono „Seklytėlė“. Jis įsikūręs Nemuno kilpų regioniniame parke, visai ant skardžio. Jus ir Jūsų svečius visą šventės laiką džiugins nepakartojamas gamtos grožis ir malonus aptarnavimas. Restoranas yra 80 vietų su lauko terasa.

Kviečiame įgyvendinti Jūsų verslo renginius pas mus! Didžioji konferencijų salė atidarė savo duris tik 2014 m. pavasarį. Tai visiškai nauja salė su
panoraminiais langais, natūralia dienos šviesa, kondicionuojama, idealiai tinkanti seminarams, konferencijoms.
150 m² konferencijų salė teatro forma gali talpinti iki 120 žmonių, klasės forma – iki 80 žmonių, U raidės
forma – 60 žmonių.
Pagal Jūsų poreikius ir galimybes galime suorganizuoti Jums ir Jūsų svečiams kavos pertraukėles, pietus,
vakarienę, nakvynę su pusryčiais.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje
Renginių salės nuoma

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!