Gintaras - Jūsų renginio vedėjas.

Kaunas, Kaunas

Apie mus

Nuolat susitikdamas su įvairiais žmonėmis pamatau vis kitokį jų piešiamą santuokos paveikslą. Tačiau aš žinau, kad santuoka – tai sunkus, tačiau prasmingas ir vertingas darbas. Tai būdas dalintis svajonėmis, pomėgiais, liūdesiu. Tai pagarbos ir atsakomybės derinys, tai galimybė išeiti ir grįžti laukiamam ir mylimam. Jeigu Jūs santuoką vertinate taip pat, jeigu Jums vestuvių šventė NĖRA tik banalūs žaidimai ir fejerverkai, vadinasi, Jūs ieškote manęs.

Žinau, kad vestuvės – išskirtinė diena. Jeigu norite atminty išsaugoti nuostabius prisiminimus, aš profesionaliai Jums patarsiu atsižvelgdamas į Jūsų lūkesčius. Mes kartu paversime Jūsų šventę įsimintina, nepakartojama, kurioje netrūks juoko, nuoširdumo ir originalumo.

TIKIU tuo, ką darau. IŠMANAU tai, ką darau, todėl malonu sulaukti gražių atsiliepimų. MAN PATINKA tai, ką darau, todėl dirbu atsakingai ir profesionaliai.

Aš NE juokdarys, aš – Jūsų linksmintojas. Esu tas, kurio Jūs ieškojote – savo darbą mylintis profesionalus verslo renginių, asmeninių švenčių ir vestuvių vedėjas. Išsakykite savo svajones, ir be streso ruoškitės savo dienai, o rūpesčius palikite man.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių vedėjai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!