Atostogos ant irklentės Tenerifėje

+37061150066
+37061150066
info@sup-board.lt
www.sup-board.lt

Apie mus

Kviečiame į amžinos vasaros salą Tenerifę susipažinti su naujo, beprotiškai populiarėjančio irklenčių sporto paslaptimis. Gyevsite stilinguose apartamentuose Los Gigantes – tai pietų Tenerifės pakrantės kurorte, pastatytame dangų remiančių uolų papėdėje. Gėrėsitės užburiančiu vaizdu jaukių apartamentų terasose, o kad nepaskęstumėte įkvepiančio peizažo, vietinio vyno ir subtropinės saulės keruose, žadinsime Jus šiltose Tenerifės bangose. Irklentė yra nuostabus būdas pažinti vandenyno jėgą.

Bangų raižymas, pavėjinis plaukimas, delfinų safaris, joga ant vandens: bangomis nuplausite nuovargį ir pajusite didelę irklenčių naudą gerai savijautai. Nuostabus maistas, draugiškos kainos ir neformalus požiūris į aktyvų poilsį privers Jus čia grįžti dar ne kartą.

Bangos, vėjas ir saulė įkvėps Jus nuotykiams sausumoje: galėsite kopti į Teidės ugnikalnį, aplankyti paslaptingą ir atokų Masca kaimelį, kurį pasieksite važiuodami kvapą gniaužiančiais serpantinais. Guimar piramidės, Anagos kalnai, svajingi botanikos sodai. Jei dar liks energijos, pakviesime išbandyti save lipant į uolas, o įspūdžiais dalinsimės piknike prie ugnies, gerėdamiesi vandenynu.

Rašykite arba skambinkite jau dabar, su dideliu malonumu atsakysime į klausimus.

info@sup-board.lt
+37061150066

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!