Tobula vieta išskirtiniams renginiams, pramogoms, poilsiui

Pušyno g. 28, Uikių k., Sedos sen., Mažeikių r., LT - 89381, Telšių aps. 18 km iki Telšių

Apie mus

Vila "Dubgiris" - tai stilinga ir elegantiška vila, įsikūrusi pačioje Žemaitijos širdyje, ant Plinkšių ežero kranto.

Vilą sudaro keturių pastatų kompleksas.
Pagrindinis pastatas - prabangi ir rafinuota Pobūvinė. Tai dviejų aukštų apvalus restoranas, kuris dirba kasdien, ištisus metus. Čia organizuojamos įvairios šeimų šventės - vestuvės, krikštynos, jubiliejai. Taip pat įmonių renginiai, konferencijos ir mokymai.
Svečių komfortiškam poilsiui vila gali pasiūlyti svečių namus "Briedžio guolis", "Paukščiukų" apartamentus bei "Uošvės trobelę". Svečių namų "Briedžio guolis" pagrindinėje menėje puikuojasi didžiulė ir išskirtinė trofėjų kolekcija, sumedžiota ir suvežta iš įvairių pasaulio vietų. Svečių namuose įrengta 12 jaukių dviviečių numerių bei 2 prabangūs apartamentai. "Paukščiukų" pastate įrengti 3 apartamentai, o pirmame aukšte - stilingas ir jaukus SPA bei pirčių kompleksas. "Uošvės trobelė" - tai rąstinis namas, kuriame įrengti 3 dviviečiai kambariai. Čia galima rasti erdvę virtuvę ir svetainę su akmeniniu židiniu bei rusišką pirtelę su priepirčių. Trobelė turi didžiulę terasą su vaizdu į nuostabaus grožio Plinkšių ežerą.

Skrupulingai tvarkomoje vilos teritorijoje galima rasti sporto aikštyną, modernią vaikų žaidimo aikštelę, pavėsines su laužavietėmis. Nuomojami dviračiai, valtys, baidarės ir kanojos. Viloje yra 2 gausiai įžuvinti tvenkiniai.

Viloje "Dubgiris" Jūsų šventė bus išskirtinė ir nepamirštama!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Restorane, kavinėje
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Spa, masažai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!