Sodyba Guoguose. Pramogos, poilsis, pramogos vaikams

Apie mus

Kaimo turizmo sodyba “Sodyba Guoguose” įsikūrusi vaizdingoje Lietuvos vietoje ant Nemuno kranto, tik 12 kilometrų nuo Kauno miesto ribos.
Sodyba yra puikiai tinkama vestuvėms, gimtadieniams, kitoms šeimos bei draugų šventėms ar tiesiog smagiai praleisti savaitgalį jaukioje sodybos aplinkoje.
Sodybos siūlomos paslaugos:
Sodybos salės nuoma pobūviams iki 50 žmonių
Sale konferencijoms bei seminarams
Nakvynės paslauga moderniai įrengtuose sodybos kambariuose (taip pat siūlome ir VIP apartamentus su privačiu vonios kambariu).
Puošimo paslauga šventėms ( vestuvėms, gimtadieniams ir t.t )
Pagrindinio namo salė su židiniu talpinanti iki 25 žmonių
Šioje kaimo turizmo sodyboje Kauno rajone pasirūpinta patogiu ir smagiu Jūsų poilsiu. Veikti čia tikrai rasite ką – neteks nuobodžiauti ir tinginiauti, nes mėgausitės nepakartojamu poilsiu nuostabios gamtos prieglobstyje

Tie, kurie norės įkvėpti gaivaus oro, galės pasivaikščioti miško parke, pasigrožėti įspūdingu Piliuonos piliakalniu nuo kurio atsiveria nuostabus Nemuno slėnio vaizdas. Taip pat šalia miško parko įrengtoje pavėsinėje galėsite surengti mini piknika su šeima ar draugais.

Nors trumpam pamirškite savo kasdienius rūpesčius, darbus ir su šaunia draugų kompanija ar šeima pasimėgaukite puikiu poilsiu.


Maloniai lauksime Jūsų!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!