Stilinga šventinė atributika ir švenčių ekspertų konsultacijos

+370 640 60008
+370 640 60008
info@partyinbox.lt
www.partyinbox.lt
Sėlių g. 39, LT-08109, Vilnius

Apie mus

UAB ,,PARTY INBOX" yra jauna, dinamiška ir inovatyvi įmonė, vykdanti prekybą šventine atributika ir dekoracijomis. Įmonės veiklos kryptys apima mažmeninę, didmeninę bei internetinę prekybą. Įmonės būstinė – Vilniuje, tačiau veikla vykdoma visoje Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Įmonė sėkmingai veikia nuo 2013 m, o 2015 m. UAB ,,PARTY INBOX" buvo apdovanota “Stipriausi Lietuvoje 2015” apdovanojimu.

Visa šventinė atributika - po vienu stogu!

Domimės naujausiomis rinkos tendencijomis ir kruopščiai atrenkame siūlomą asortimentą. Jame rasite plačiausią Lietuvoje teminės atributikos pasirinkimą kurį sudaro: kokybiški ir stilingi stalo serviravimo reikmenys (staltiesės, vienkartiniai indai, servetėlės, stalo įrankiai, indeliai užkandžiams), stalo dekoro akcentai (popieriniai šiaudeliai, smeigtukai, stalo kortelės, keksiukų formelės, saldumynų stovai, torto žvakutės), šventinės erdvės papuošimai (girliandos, kabančios dekoracijos, balionai), šventiniai aksesuarai (kepuraitės, dūdelės, aksesuarai fotosesijoms) ir daug kitų išskirtinių akcentų gimtadieniams, jubiliejams, vestuvėmes ir krikštynoms. Ypatingai didžiuojamės mūsų vienspalvių produktų spalvine gama– šiuo metu siūlome net 27 spalvas jūsų šventinei idėjai įgyvendinti!

Didmeninė prekyba šventine atributika

UAB „PARTY INBOX siūlo lanksčias bendradarbiavimo sąlygas ir palankias kainas įvairaus tipo didmenos klientams. Konsultuojame asortimento formavimo klausimais bei prisideriname prie individualių klientų specifinių poreikių. Visą reguliarų asortimentą galima apžiūrėti mūsų specializuotoje parduotuvėje-ekspozicijoje, o išskirtinius produktus užsakyti iš gamintojų katalogų.
Patogus apsipirkimas internetu www.partyinbox.lt
Džiaugiamės galėdami pasiūlyti malonią ir patogią apsipirkimo patirtį. Skubantys ar atokiau Lietuvoje gyvenantys gali patogiai apsipirkti mūsų el.parduotuvėje www.partyinbox.lt. Išskirtinio dizaino internetinėje parduotuvėje prekės suskirstytos pagal tematikas, progas ir spalvas, o derinių galimybės yra neribotos. Turinčius abejonių visada konsultuojame. Prekes pristatome operatyviai per 1-2 darbo dienas.

Specializuota šventinės atributikos parduotuvė Vilniuje

Šventinės atributikos ekspertai PARTY INBOX vilniečius ir svečius kviečia apsilankyti naujai duris atvėrusioje net 150 m2 specializuotoje šventinės atributikos parduotuvėje Sėlių g. 39, Žvėryne – čia visada pasijusite kaip šventėje. Tik čia galėsite gyvai apžiūrėti visas naujausias šventinės atributikos kolekcijas, pasikonsultuoti, pasitarti dėl šventės akcentų arba paieškoti originalių idėjų turtinguose šventinės atributikos kataloguose- smagiai įsitaisius ant sofutės. Teminiai bei vienspalviai dekoro elementai čia patogiai išdėlioti pagal tematikas ir spalvines linijas, o išsirinktam teminiam dekorui padėsime priderinti ir vietoje heliu pripūsime balionus ar jų puokštes. Tad nuo šiol šventė atkeliauja ne tik dėžutėje - pas mus šventę išsirenkate ir patys išsinešate su savimi! Naujoje šventinės atributikos parduotuvėje Vilniuje, Sėlių g. 39 , visų jūsų laukiame nuo pirmadienio iki penktadienio 10-18 val. ir šeštadieniais 10-15 val.

Kodėl verta rinktis PARTY INBOX?

* Originalu - pristatome išskirtines, daugeliu atvejų niekur nematytas dekoracijas, kurių pagalba šventes paversite kitokiomis - taip nustebinsite savo svečius.

* Universalu - teminiams vaikų gimtadieniams, krikštynoms, vestuvėms, šventei jaukiame šeimos rate ar šauniam draugų vakarėliui – pas mus rasite kaip papuošti stalą ir namus visomis progomis.

* Kūrybinga – mūsų šventinė atributika suteiks jums laisvę PATIEMS susikurti įspūdingą šventės atmosferą- net ir neturėdami ypatingų žinių ar patirties, pasijusite tikrais dekoratoriais!

* Patogu – nereikės vargti paskutinę minutę ieškant ypatingos spalvos servetėlių, tvirtų vienkartinių lėkštučių, spalvingos girliandos ar tiesiog derančio žvakutės tortui- jaukiai vakarodami namuose, mūsų el. parduotuvėje išsirinksite norimas dekoracijas, kurios atkeliaus pas Jus tiesiai į namus.

* Interaktyvu- iš patirties žinome, kaip norisi, kad kiekviena detalė derėtų prie šventinės visumos. Todėl mielai pakonsultuosime dėl derančių spalvų ar akcentų- bendromis jėgomis tikrai rasime geriausią šventinį sprendimą!

Kiekviena šventė yra verta būti ypatinga- pasiruoškite jai su PARTY INBOX!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Švenčių atributika
Dekoracijos; Dekoravimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!