IR Ideas

Apie mus

IR Ideas - tai švenčių planavimo ir dekoravimo studija.
Siūlome visas paslaugas, kurios reikalingos, kad Jūsų šventė įvyktų sklandžiai. Palikite detales mums, kad galėtumėte jaustis laisvai ir mėgautis kiekviena akimirka. Atsižvelgdami į Jūsų norus ir lūkesčius padėsime sukurti nepamirštamą šventę. Suderintos dekoracijos, padės sukurti vieningą, stilingą ir jaukią aplinką, o teisingai parinkti paslaugų teikėjai leis užtikrinti sklandžią Jūsų šventės eigą.Švenčių planavimo paslauga apima ne tik visos šventės organizavimą ir apipavidalinimą, bet ir pilną Jūsų šventės priežiūrą, biudžeto kontrolę ir visus veiksmus, reikalingus užtikrinti sklandžią, Jūsų lūkesčius atitinkančią šventę.
Esame įsikūrę Vilniuje, tačiau vykstame ir į kitus miestus, kur reikalinga mūsų pagalba.

Paslaugos:
- vestuvių, krikštynų, kitų šeimos švenčių planavimas, organizavimas
- šventės dekoravimas
- šventės temos kūrimas ir jos įgyvendinimas
- šventės dienos koordinavimas (jeigu šventę planuojate patys ir nenorite užkrauti svečiams darbų arba neturite tam patikimų kandidatų, užsisakykite koordinavimo paslaugą. Koordinatorius sudarys šventės planą, pasirūpins, kad viskas šventės dieną būtų vietoje, spręs iškilusius nesklandumus ar problemas, užtikrins, kad viskas vyktų pagal numatytą planą).

Jei savo šventę organizuojate patys, tačiau pritrūkote minčių ir idėjų, rašykite arba skambinkite - su malonumu padėsime :)

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dekoracijos; Dekoravimas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!