Sodyba įvairioms šventėms

+370 686 33208
+370 686 33208
info@zalensai.lt
www.zalensai.lt
Padubysio km.,Vilkijos apylinkių seniūnija, Kauno rajonas, Kauno aps. 45 km iki Kauno

Apie mus

Sodyba „Amatų kiemas“ įsikūrusi miško tankmėje, apsuptas miško, žaliuojančios vejos ir erdvaus kiemo. Itin dideliu kiemu galinti pasigirti sodyba kasmet čia sukviečia gausų būrį menininkų iš įvairių pasaulio šalių. Erdvi ir išpuoselėta aplinka puikiai tiks įvairioms šventėms, seminarams, mokymams ar poilsiui.

Sodyboje „Amatų kiemas“ įrengta pobūvių salė puikiai tiks įvairioms šeimos ar draugų šventėms. Pobūvių salėje telpa iki 30 žmonių

Sodyboje „Amatų kiemas“ rasite 11 kambarių, kuriuose vienu metu gali apsistoti 22 jūsų šventės dalyviai. Jaukus interjeras bei visi reikiami patogumai sukuria puikią atmosferą šventei ar poilsiui. Sodybos kambariuose yra 6 dvigulės ir 10 viengulių lovų, taip pat įrengtos 9 dušos kabinos ir 9 WC.

Šią sodybą taip pat vis dažniau renkasi įvairių įmonių atstovai, norintys pakeisti darbo aplinką, organizuoti mokymus ar seminarus. Todėl pirmame sodybos aukšte rasite patogią seminarų ar konferencijų erdvę su visa reikiama įranga. Seminarų salėje telpa iki 120 žmonių.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!