Scenos garso ir šviesos įranga, renginių organizavimas

Apie mus

„Muzikos parkas“ siūlo profesionalias įvairiausių renginių įgarsinimo, apšvietimo, organizavimo paslaugas, o profesionalūs organizatoriai bei garso ir šviesos technikos ekspertai (kai kurie nariai patirtį sukaupę net nuo 1985m.) Jums pasiūlys, patars ir rekomenduos renginių organizavimo, įgarsinimo, apšvietimo, įrangos instaliavimo patalpoje ir lauke (barai, klubai, prekybiniai objektai, koncertų ir konferencijų salės, teatrai, klubai, bažnyčios, architektūriniai pastatai…) klausimais.
„Muzikos Parkas“ turi daug klientų kurie renkasi mūsų paslaugas vėl ir vėl. Komanda visada siekia tobulėjimo ir naujovių pritaikymo greitai besikeičiančiame ir tobulėjančiame pasaulyje ne tik įrangos klausimais, bet ir renginių organizavime, o ilgametė darbo patirtis garantuoja renginių maksimalią kokybę.
TURITE MINČIŲ, BET NEŽINOTE NUO KO PRADĖTI? - Net pats mažiausias renginys prasideda nuo idėjos ir detalaus apmąstymo apie visas įmanomas technines galimybes, nes visuma susidaro iš daugybės smulkių detalių. Tad jei nusprendėte suorganizuoti ar realizuoti net ir iš pirmo žvilgsnio atrodantį nerealų renginį, kreipkitės į „Muzikos parką“ ir gaukite visą reikalingą ir išsamią informaciją bei profesionalų konsultaciją ir patarimus. Mūsų patirtis - tai renginiai nuo vieno žmogaus pasirodymo iki viso orkestro, apimant net ir menininkų parodas, cirko artistų pasirodymus bei jaunimo įvairiausių idėjų realizavimo.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
DJ
Renginių vedėjai
Įgarsinimas, apšvietimas
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!