Karklėnų Sodyba - Čia Jūsų Šventė !

Upelio 21, Vilniaus rajono savivaldybė, Karklėnai, Vilniaus apskritis, LT 13129, Vilniaus aps. 16 km iki Vilniaus

Apie mus

Karklėnai Resort - vieta, kur profesionalų komandai patikėję visus savo rūpesčius, galėsite mėgautis kiekviena šventės ar renginio akimirka!
Siūlome tris sodybas: Mažąją „Karklėnai Resort“ sodybą, Didžiąją „Karklėnai Resort“ sodybą bei „Karklėnai resort“ Oazę.

Mažoji „Karklėnai Resort“ sodyba puikiai tinka nedideliems pobūviams. Ji patogiausia kompanijoms iki 45 svečių. Mažojoje „Karklėnai Resort“ sodyboje yra įrengta pagrindinė salė šventei, poilsio salė su vaizdu į tvenkinį, pirtis bei biliardo salė antrame aukšte. Be to, šioje sodyboje yra įrengti 4 miegamieji kambariai, kuriuose gali nakvoti iki 22 žmonių.

Didžioji „Karklėnai Resort“ Sodyba - norintiems didelės, prabangios šventės. Jeigu planuojate banketą - šviesioje, erdvioje salėje gali švęsti iki 200 žmonių, furšeto atveju- iki 400 svečių. Šventes rengiame atsižvelgiant į Jūsų norus - su bendru stalu visiems svečiams arba atskirais apvaliais staliukais kompanijoms. Maistą, taip pat pateikiame pagal jūsų pageidavimą – patiekalus prinešant kiekvienam asmeniškai, arba paruošiant bendrą furšetinį stalą. Būtina paminėti, kad šioje sodyboje yra didžiulė terasa ant vandens, kurioje galima atsipūsti ir ramiai pabendrauti. Didžiosios „Karklėnai Resort“ sodybos antrame ir trečiame aukštuose taip pat yra įrengtas viešbutis, kuriame galime apsistoti iki 120 žmonių.

Karklėnų Oazė - sodyba, kurioje nuostabiai praleisti laiką kviečiame kompaniją, kurią sudarys iki 80 žmonių. Šviesus, elegantiškas, skoningas interjeras viso vakaro metu leis jums jaustis ypatingai. Norėdami atsipūsti nuo linksmų šokių ir garsios muzikos, išėję į lauko terasą, galėsite mėgautis kvapą gniaužiančiu vaizdu – dideliame tvenkinyje skendinčia sala, kurioje kerojasi didinga pušis. Kaip ir kiekvienoje mūsų sodyboje, „Karklėnai resort“ Oazėje irgi rasite viešbutį, kur ilsėtis po pobūvio galės iki 46 svečių.

Turėdami didelį ratą, patikimų paslaugų tiekėjų bei partnerių, rūpindamiesi savo klientų patogumu ir ramybe – siūlome pasinaudoti papildomomis paslaugomis - aptarnavimą prie santuokos ceremonijos vietos, išvažiuojamuosius banketus, šampano piramidę, vyrų ar damų staliukus, bei papildomus dekoro elementus Jūsų šventei papuošti.

Ir tai ne viskas – mes galime pasirūpinti pilnu jūsų šventės suplanavimu – didelė pasiūla renginių vedėjų, muzikantų, DJ, fotografų – tik tarkite žodį – ir mes viską padarysime už jus!

Karklėnai Resort - čia Jūsų šventė !

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Žirgai; Jodinėjimas; Karietos
Pirtis; Sauna; Kubilas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!