Limfodrenažinis masažas

Didžioji g.10, Vilnius

Apie mus

Endermologinis metodas (EndermologieR) , aparatu LPG ,,Keymodule Cellu M6“ , skirtas riebalų mažinimui, celiulito gydymui, odai stangrinti, formuoti kūno formas, bei atstatyti odos drėgnumą ir elastingumą.

Užpatentuota naujausia LPG EndermologieR technologija – du masažiniai voleliai. Sukdamiesi skirtingu greičiu, įvairiomis kryptimis, švelniai stimuliuoja odos ląsteles. Natūraliai, be skausmo ir be jokio šalutinio poveikio.

Liekno kūno paslaptis glūdi LPG ir adipocito viduje. Limfodrenažinis lipomasažas suaktyvina adipocitus (riebalų ląsteles) per jų beta receptorius tam, kad įvyktų lipolizė (riebalų skaidymas).

Anticeliulitinis limfodrenažinis LPG masažas taip pat stimuliuoja fibroblastus, kurie aktyvuoja natūralu kolageno gamybą, elastino ir hialurono rūgštį. Tai medžiagos kurios yra būtinos odos stangrumui, elastingumui ir apimčių mažinimui.

Limfodrenažinis LPG lipomasažas padaro tai, ko negali dieta ir mankšta. Judėjimas ir lieknėjimo dietos gali padėti netekti kelių kilogramų, bet dažniausiai ne ten, kur reikia. LPG lipomasažas Jums padės sulieknėti toje vietoje, kur norite.

Viena 45 min. procedūra, LPG ,,Keymodule Cellu M6“ aparatu, atitinka 4 valandas intensyvios treniruotės sporto salėje arba 10 valandų klasikinio masažo.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!