RADISSON BLU HOTEL, KLAIPEDA

Apie mus

Radisson Blu viešbutis yra pačiame miesto centre, netoli Senamiesčio. Tarptautinis Palangos oro uostas yra tik 30 minučių kelio, o Klaipėdos tarptautinis terminalas 10 minučių kelio važiuojant mašina. Vilniaus Tarptautinis oro uostas yra 300 km iki Klaipėdos, arba 3,5 valandos kelio vykstant mašina.

Senamiesčio plote esančios gatvelės, kurias jungia Teatro aikštė ir Danės upė, liko nepakitę nuo XVII amžiaus vidurio. Šios siauros, taisyklingai išsidėsčiusios, akmenimis grįstos senamiesčio gatvelės smarkiai skiriasi nuo netaisyklingai besidriekiančio plačių Klaipėdos gatvių tinklo.

Klaipėda – trečias pagal dydį Lietuvos miestas su sparčiai augančiu uostu bei laisvąja ekonomine zona. Netoli Klaipėdos esantys Nidos ir Palangos miestai garsėja kaip puikios rekreacinės vietovės. Miesto lankytojai gali pasimėgauti ir dalyvauti įvairiuose miesto šventėse, ypač tokiose garsiose kaip kasmetinis Džiazo Festivalis ir Jūros Šventė.

Radisson Blu yra aukščiausios klasės viešbutis, kuriame yra 74 kambariai, įskaitant verslo klasės ir 4 apartamentus. Visø kambariø interjeras atspindi nepriekaiðtingà Naujosios Anglijos jûriná stiliø. Viešbutis siūlo kambarius nerūkantiems, taip pat svečiams su negalia.

Viešbučio pirmajame aukšte yra 75-ių vietų restoranas, kuriame viešbutis siūlo nepakartojamus pusryčius ir pietus, o vakare kiekvienas gurmanas gali paskanauti išskirtinės virtuvės delikatesų. Šalia esantis baras yra puiki vieta susitikimams su draugais ar verslo partneriais, kur jaukioje aplinkoje galėsite maloniai praleisti vakarą.

Užsukite ten, kur svečiams siūlome pasivaišinti gėrimu ar pasimėgauti kokteiliu viso vakaro metu. Atraskite jaukią aplinką, tinkančią susitikimams su draugais bei verslo klientais.
Lobby baras ideali vieta susitikti su draugais ir kolegomis, užkąsti ar atsigerti. Jis populiarus ir tarp vietinių, ir tarp miesto svečių.

Po įtemptos darbo dienos jūs galite pailsėti mūsų sveikatingumo klube. Pasidžiaukite garo pirties teikiamais malonumais arba praleiskite laiką treniruoklių salėje. Viešbučio svečiams naudojimasis sporto studija ir garine pirtimi yra nemokamas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje
Renginių salės nuoma
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!