"SunKiss" soliariumų - masažų studija, pirtis, svečių namai, grožio procedūros

Liepojos g.160, Klaipėda

Apie mus

Klaipėda vienas iš gražiausių Lietuvos miestų šalia Baltijos jūros pasižymintis tyru oru ir gausybe pramogų ištisus metus. Svečių namai SUNKISS randasi Liepojos gatvėje, šalia kelio jungiančio Klaipėdą su Palanga ir Palangos oro uostu. Atokiau nuo miesto šurmulio, šalia Girulių miško su nuostabiais dviračių takais. Visai šalia mūsų Klaipėdos miesto parkas, vasaros koncertų estrada ir žinoma Baltijos jūra. 10 min. automobiliu arba 15 min. dviračiu ir Jūs galite grožėtis Baltijos jūros bangomis ir balto smėlio paplūdimiais. Mūsų svečių namai tiems , kam rūpi ramybė, poilsis, komfortas, kokybė ir privatumas. Svečių namuose „SUNKISS“ poilsio santykis tarp kainos ir kokybės yra bene vienas iš geriausių variantų Klaipėdoje bei Palangoje. Jaukūs, šviesūs kambariai, fantastiškas baseinas ir gera namo aura sudaro idealias sąlygas žmonių poilsiui.


Mūsų masažai – atgaiva Jūsų sielai ir kūnui!
Masažo metu gerėja viso organizmo kaujotaka ir limfos tekėjimas, pagreitėja medžiagų apykaita, padidėja raumenų darbingumas. Taip pat gerėja odos funkcijos, nuo jos paviršiaus greičiau pasišalina suragėjusios epidermio ląstelės, skatinama ląstelių regeneracija, ,,pagyvėja“ prakaito ir riebalinių liaukų veikla. Taip oda darosi elastingesnė bei atsparesnė neigiamiems išorės poveikiams.Po masažo atslūgsta nugaros, galvos skausmai, atsipalaiduoja raumenys, išnyksta spazmai, atkuriamas sąnarių judrumas, atsistato organizmo funkcijos po traumų, lūžių, sutrenkimų. Reguliarus masažas stiprina imunitetą, gerina miega, mažina galvos skausmus, sutiekia žvalumo, pakelia nuotaiką ir pagerina savijautą.

Pas mus atliekami masažai išskirtini vien tuo, kad juos atlieka silpnaregiai. Visame pasaulyje labiausiai vertinami aklieji ir silpnaregiai masažo specialistai, kurie dėl išlavėjusių pirštų jautrumo sugeba sutelkti visą savo dėmesį į darbą, žmogaus kūną, jo poreikius. Ne veltui juos vadina „matančiomis rankomis“.

Aklieji, pasikliaudami vien lytėjimu, jautriau reaguoja į kliento kūną, greičiau pajunta įsitempusius raumenis. Aklieji jaučia kitaip, nes tokiu būdu yra įpratę pažinti pasaulį. Taigi neregių jautrumas kūnui yra kitoks. Todėl jų atliekamo masažo metu, galima lengviau atsikratyti kompleksų ir atsipalaiduoti.


KODĖL VERTA APSILANKYTI SOLIARIUME?
Dailiai įrudusi kūno oda puošia kiekvieną, nes gražus ir natūraliai atrodantis įdegis leidžia ne tik puikiai jaustis, bet ir atrodyti, paslepia odos trūkumus, nuovargio žymes ir net vizualiai lieknina. O gražiai įdegęs žmogus atrodo sveikesnis, seksualesnis, labiau pasitiki savimi. Saikingas deginimasis soliariume gerina natūralias odos apsaugines funkcijas, nes mažos įdegio dozės stimuliuoja žmogaus imuninę sistemą, sintezuoja organizme vitaminą D. Dirbtinės saulės spindulių vonios rekomenduojamos ir profilaktiniais tikslais – nuo osteoporozės, mažakraujystės, lėtinių plaučių ligų, osteochondrozės, egzemų. UV (ultravioletinių spindulių) grūdina organizmą, kovoja su depresija, suteikia odai estetiškai patrauklų rudą atspalvį. Taip pat stiprina imunitetą, kelia nuotaiką, ypač peršalimų periodu, stimuliuoja medžiagų apykaitą. Sutikite, kad nieko nėra gražiau už sveiką įdegusį kūną, net ir žiemą galima atrodyti, kaip ką tik grįžus iš atostogų paplūdimyje.


Meilės deivės MILDOS receptai ir paslaptys
Lietuva garsėja savo geltonuoju auksu – gintaru. Gintaras spinduliuoja saulės energija ir šiluma. Procedūros metu audiniai atpalaiduojami, sušildomi, gerinama medžiagų apykaita. Gintaras ramina, saugo, slopina baimę ir depresiją, nuima stresą. Juk stresas – tai ne liga, o natūralus kūno atsakas į kenksmingas darbo sąlygas, taršos bei intensyvaus gyvenimo ritmo daromą žalą kūnui ir sielai. Gintaro dulkių pilingo metu nuo odos paviršiaus nuvalomi nešvarumai, pašalinamos negyvos ląstelės. Procedūra padeda atkurti odos elastingumą, stangrumą ir atspalvį, ją atjaunina, nublukina pigmentines dėmes, išlygina smulkias raukšles. Natūralios kilmės gintaro rūgštis yra stipriausia ir saugiausia medžiaga, Ji stimuliuoja nervų sistemą, pasižymi priešstresiniu, priešuždegiminiu ir antitoksiniu poveikiu. Tai – nuostabus antiseptikas, pasižymintis imunitetą stimuliuojančiu poveikiu. Gintaro rūgštis ypatinga tuo, kad neturi jokio pašalinio poveikio.

Medaus gydomosios savybės buvo naudojamos dar senovės Tibete. Medaus masažo metu organizmas per odą įsisavina naudingas medžiagas (meduje gausu vitaminų C, B1, B2, PP ir daugiau kaip 30 mikroelementų – geležis varis, kalcis magnis, nikelis ir daug kitų), medus pašalina iš organizmo toksinus ir druskas.

Medaus ir gintaro balzamo masažo metu koreguojamos kūno formos, efektyviai gydomas celiulitas, pašalinamas suragėjęs odos sluoksnis, išlyginama oda. Procedūros metu sumažėja ar net išnyksta smulkios raukšlės, organizmas išsivalo nuo toksinų, pagerėja kraujo ir medžiagų apytaka giliuose odos sluoksniuose bei raumenyse, sustiprėja imunitetas ir atveria visas odos poras, kurių didesnioji dalis būna neaktyvios.

Gintaro smilkalai, kaip aromaterapijos priemonė, padeda gydyti viršutinių kvėpavimo takų ligas, palengvina būklę esant bronchinei astmai ir tuberkuliozei.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas
Spa, masažai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!