Restoranas ,,Monai"

Liepų g. 4, Klaipėda

Apie mus

Mūsų Monai — tai namus primenanti erdvė, skirta greitiems bet subtiliems Jūsų pietums, stilingai vakarienei, ypatingai šventei ar tiesiog naujų skonių atradimui.

Kuriame namų jaukumo ir šilumos jausmą, kutendami Jūsų gomurį netikėčiausiais skonių atradimais.
Norime pasitikti Jus kaip senus gerus draugus ir viešnagę restorane paversti maloniomis akimirkomis, kurių prisiminimais vėliau galėsite dalintis su draugais. Improvizuojame virtuvėje, kviesdami Jus stebėti savo kūrybinį procesą. Gaminame atsižvelgdami į metų laikus, eksperimentuojame su skoniais, tekstūromis bei spalvomis.

Dienos pietūs
Darbo dienomis nuo 11.30 iki 14.00 val. lepiname Jus mūsų sukurtais, šviežiais, paprastai nepaprastais dienos patiekalais.
Greitai, solidžiai, jaukiai.

Pagrindinis meniu
Pagrindinis meniu keičiasi priklausomai nuo sezono iš šviežiausių produktų. Siūlome žuvies, jūros gėrybių, mėsos patiekalų, kuriuose atsispindi mūsų šefo Vytauto Samavičiaus ilgamečio darbo braižas. Visada galime pagaminti ir pagal individualius Jūsų poreikius.
Subtiliai, stilingai, su daug meilės.

Sekmadienio brunch’as
Vėlyvuosius pusryčius gaminame kiekvieną sekmadienį. Benedikto kiaušiniai, Mimosa, šviežios kavos aromatas. Geras jausmas savaitgalio pabaigai.
Lengvai, skoningai, kaip namie.

Šventinis meniu
Jums ir Jūsų ypatingai progai paruošime specialų šefo siūlomą meniu, tik įspėkite mus iš anksto.
Netikėtai, solidžiai, neužmirštamai.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!