Kavinė - sodyba "Viliošiai"

+37068317339
+37068317339
info@viliosiai.eu
www.viliošiai.lt
Viliošių km., Akmenės raj., 85383, Šiaulių aps. 4 km iki Akmenės

Apie mus

Kavinė- sodyba ,,Viliošiai‘‘ įsikūrusi Akmenės rajone, Viliošių kaime. Kaimiško stiliaus pastatas, apsuptas įstabaus grožio gamtos, padės Jums atsiriboti nuo kasdienio skubėjimo, bei rutinos. Jaukios medinės pavėsinės, kriokliai, tvenkinys su beždžionių tiltu, bei apžvalgos bokštas sudomins vyresniuosius, o vaikų žaidimų aikštelės, su tarzano lynu lauke ir jaukia erdve viduje, bei įspūdingo dydžio batutas, tikrai patrauks mažųjų mūsų lankytojų dėmesį.
Platus ir nuolat atsinaujinantis Dienos pietų ir Pagrindinis meniu, Jums pasiūlys visko nuo užkandžių iki desertų, bei rasite ką užsisakyti, net jei esate vegetaras ar veganas.
,,Viliošiai‘‘ – ideali vieta ne tik trumpam apsilankymui, bet ir švęsti įsimintiniausias Jūsų gyvenimo šventes. Įvairaus dydžio ir stiliaus salės, bei jaukūs nakvynės kambariai ir nameliai, o ką jau kalbėti apie atgaivą, lauke įrengtame kubile – burbulinėje vonioje, kuria vienu metu gali mėgautis net 12 žmonių.
Iš toliau atvykusiems, siūlome pas mus apsistoti per naktį, jaukiai įrengtuose nameliuose, arba kambariuose. Apgyvendiname ir darbuotojų grupes, taikome nuolaidas gyvenantiems daugiau nei vieną parą.
Su malonumu Jūsų laukiame kasdiena, o savaitgaliais ir su gyvos muzikos vakarais. Jūsų pageidavimu, mes atvykstame ir maistą, bei visą būtiną inventorių, patiekiame ir Jūsų pasirinktoje vietoje.



Organizuojant šventes:
Sutikite įsimintiniausias savo gyvenimo šventes kavinėje – sodyboje ,,Viliošiai‘‘!
NEMOKAMAI Jums siūlome ne tik jaukiai įrengtas sales, bet ir lauko pavėsines:
1) Moderni ,,Pokylių‘‘ salė, su atskiru įvažiavimu, įėjimu ir vidiniu kiemu, bei balkonu – talpinanti iki 150 žmonių (sėdimų vietų – 120 žmonių, ruošiant furšetus – 150 žmonių);
2) Senovinių rąstų namelį primenanti „Troba“ –, talpinanti iki 30 žmonių;
3) I aukšto pagrindinė salė – iki 60 žmonių;
4) II aukšto pagrindinė salė su lauko terasa – talpinanti iki 55 žmonių;
5) Lauko pavėsinės talpinančios iki 150 žmonių.
Kiekviena šventė ruošiama invidualiai, pagal klientų poreikį - Jūsų pasirinkimui apvalūs arba įprasti stalai, kėdžių užvalkalai ir jų puošybai skirti kaspinai, įvairių spalvų stalo dekoracijos, gausus ir nuolat besikeičiantis patiekalų, bei gėrimų asortimentas.
Savo svečius siūlome apgyvendinti jaukiuose kambariuose ir nameliuose, kuriuose vienu metu galime apgyvendinti iki 60 žmonių. Visuose kambariuose ir nameliuose yra karštas vanduo, dušai, tualetai, patalynė, rankšluosčiai, televizoriai, internetas, mini virtuvėlės, oro kondicionavimo sistemos. Įrengta saugi nemokama automobilių stovėjimo aikštelė.
Jei nusprendėte šventę švęsti savo pasirinktoje vietoje, su malonumu pasiūlysime Jums maisto pristatymo paslaugą, arba šventės inventoriaus (šventinės palapinės, elektros generatoriaus, stalų, kėdžių, indų, stalo įrankių, alaus šaldymo-pilstymo įrangos, maisto laikymo marmitų) nuomą.
Leiskite būti patikimais Jūsų organizuojamos šventės partneriais!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vestuvių muzikantai
Vaikams skirti pasirodymai
Renginių organizatoriai, planuotojai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Žirgai; Jodinėjimas; Karietos
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Naktiniai klubai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Švenčių atributika
Dekoracijos; Dekoravimas
Gėlės, puokštės

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!