Laivo nuoma, pramoginė žūklė, žvejyba Baltijos jūroje

+370 682 15620
+370 687 17935.
info@aisesgidai.lt
www.aisesgidai.lt
Žvejų g., Klaipėda

Apie mus

Uždaroji akcinė bendrovė „Aisės gidai“ jau aštuntą sezoną Norvegijos ir kitų Skandinavijos šalių pavyzdžiu siūlo žūklę jūroje iš mobilių katerių.

Buvome pirmieji Lietuvoje, pradėję šią paslaugą žvejams. Aisės gidų“ kapitonai turi didelę žūklės patirtį Baltijos jūroje, Kuršių mariose ir kituose vandenyse Lietuvoje ir svetur.

Svarbiausios mūsų veiklos kryptys:

– Menkių žvejyba, lašišų velkiavimas Baltijos jūroje, sterkų, ešerių, lydekų žūklė Kuršių mariose, pramoginio laivo nuoma iškyloms, šventėms, pažintiniai kruizai Kuršių mariomis ir Klaipėdos uosto akvatorija.

Žvejams mėgėjams iš bet kurio šalies taško tereikia surinkti 4-5 bendraminčių kompaniją, sėsti į automobilį, ir jau po kelių valandų sūpuositės Baltijos jūros, ar Kuršių marių bangose. Neturite bendraminčių – nieko baisaus – pasiūlysime jums gerą kompaniją iš tokių pat “ligonių”. Patyręs kapitonas-gidas nuplukdys jus į “kibiausius” vandens telkinio taškus. Mūsų kapitonai patys yra aistringi meškeriotojai, skiriantys šiam pomėgiui visą savo laisvalaikį. Įmonės gidų apdovanojimų arsenale yra net 3 „Baltijos menkės“ taurės, laimėtos už didžiausią sugautą žuvį „Baltijos menkės“ varžybose, kelios prizinės vietos “Trolling LT – Baltijos lašiša” varžybose. Natūraliai augusi Baltijos lašiša, šlakis, menkė, plekšnė, sterkas, ešerys ir lydeka – tai toli gražu nepilnas sąrašas laimikių, kuriais, “Aisės gidų” dėka galėsite nudžiuginti namiškius.

Poilsiautojams, leidžiantiems atostogas gintariniame pajūryje, padedame susipažinti su Klaipėdos uostu, senosiomis Kuršių marių žvejų gyvenvietėmis, pasigrožėti nuostabia marių ir Baltijos pakrantės gamta.

Mūsų pranašumas – patirtis, greitis, mobilumas, kompaktiška kompanija ir visuomet teigiamas rezultatas.

Užsakę žūklę su „Aisės gidais“, jūs turėsite puikią galimybę patirti smagių emocijų, pagaudami įspūdingų laimikių bet kuriuo metų laiku.

Aisės gidų kateriai stovi išoriniame Pilies uostelyje. Artimiausias pastatas, adresu Pilies gatvė, Nr.24 – restoranas “Pilies uostas”. Šalia restorano – viešbutis “Old Mill hotel”. Iš Pilies gatvės, važiuojant nuo senamiesčio, reikia sukti dešinėn ties antrąja reguliuojama sankryža už Danės tilto, už namo, pažymėto Pilies gatvės 4 numeriu arba kairėn, prieš šį pastatą, kuriame įsikūrusi užkandinė “Terminalo kebabai”, ties Senuoju turgumi, atvažiuojant nuo Automagistralės, ar pietinės miesto pusės. Klaipėdos Jūros šventės renginiai vyksta prie pat Pilies išorinio uostelio, kairiajame Danės upės krante, ties žiotimis.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai, Jachtos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai; Jachtos; Buriavimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!