Naktinis klubas, kaljanas, striptizas, pokeris ""Lithuanian Wild"

+370 5 262 44 73
info@wild.lt
wild.lt
Gedimino pr. 24, Vilnius

Apie mus

Pačioje Vilniaus miesto širdyje, Gedimino pr. 24, jau nuo 2002 metų yra įsikūręs, pats patraukliausias sostinės naktinis klubas – „Lithuanian Wild“. Jis užima net 500 m2 plotą, o durys atviros visą savaitę, be išeiginių dienų, nuo 21:00 iki ryto.

„Lithuanian Wild“ klube yra: „Kaljano ir arbatos klubas“, šou klubas „Wild Girls“, sportinio pokerio klubas „Wild Poker“ ir šotų baras „Lithuanian Shot Bar“.

Šita vieta unikali:
Ji randasi sostinėje, centrinėje gatvėje, pačiame gatvės centre.
Dirba kasdien, be išeiginių.
Derina skirtingas naktines pramogas vienoje vietoje.
Tai geriausia, patogiausia ir jaukiausia vieta, kur galima parūkyti kaljaną Vilniuje.
Tai nuostabi vieta, kurią verta aplankyti ne tik didelei kompanijai, bet ir tiems, kuriems kompanijos trūksta.
Tai ypač patraukli vieta mergvakariams ir bernvakariams.
Pokerį galima pažaisti visiškai nemokamai.
Visas personalas kalba lietuviškai, rusiškai ir angliškai.
Tai visiškai saugi vieta.
Apsilankę pas mus, šitą sąrašą Jūs galėsite pratęsti toliau!


KALJANO IR ARBATOS KLUBAS

Kaljano ir arbatos klubą rasite atskiroje „Lithuanian Wild Club“ patalpoje. Jis lankytojus džiugina nuo 2015 metų. Tai erdvi ir labai jauki patalpa – interjeras rytietiško stiliaus.
Kaljano ir arbatos klubas vienu metu gali priimti iki 10 kompanijų.

Tai ideali vieta, kur galima parūkyti kaljaną, pasimėgauti arbata, patogiai įsitaisius tarp minkštų pagalvių pailsėti ir pabendrauti su savo draugais.

Mūsų kaljanų aukštis siekia nuo 100 iki 120 cm. Siūlome daugybę kaljano skonių iš geriausių tabako gamintojų (Al Fakher (JAE), Nakhla (Egiptas), Al- Waha (Jordanija)).
Jūsų laukia geras aptarnavimas ir jauki atmosfera.

Kaljano baras dirba kiekvieną dieną be išeiginių nuo 21:00 iki ryto.


WILD GIRLS

Šou klubas „Wild Girls“ yra įsikūręs „Lithuanian Wild“ klube, atskiroje patalpoje, jau nuo 2005 metų. “Wild Girls” dirba be poilsio dienų nuo 23:00 iki ryto. Kiekvieną naktį čia galima grožėtis nuolat šokančiomis žavingomis merginomis. Lankytojų laukia pilno striptizo programa.

Klubo interjere dominuoja rytietiški motyvai. Galima ne tik atsisėsti, bet ir atsigulti ant čiužinių bei pagalvių, paklotų tiesiai ant minkštų kilimų, kuriais išklotos grindys ir dalis sienų. Minkštai įsitaisius šioje jaukioje aplinkoje galima užsisakyti kaljaną.

Šou klube “Wild Girls” įtaisytas unikalus besisukantis stulpas, todėl striptizo programos klube yra išskirtinės ir nepakartojamos. Be to klubo stulpai nustebins lankytojus savo aukščiu, kuris siekia net 4 metrus.

Be įprasto meniu, kurio kainos palyginus nedidelės, klubas siūlo specialų meniu: už tam tikrą sumą klientas galės gauti striptizo pamokėlę su profesionalia mokytoja, dalyvauti programoje, pabendrauti su patikusia šokėja, padavėja ar net administratore, užsisakyti daug kitų netradicinių paslaugų.

Reiklesni klientai, bernvakarių ar mergvakarių dalyviai laukiami atskiroje VIP patalpoje. Čia už papildomą mokestį galima užsisakyti privatų striptizo šou (pvz. privatų pilno striptizo šokį (kaina 50 EUR), Lesbi šou (kaina 100 EUR)).

Bernvakariams klubas siūlo nepakartojamą Sado-Mazo šou, kuriame dvi merginos apkausto ir surakina šventės kaltininką bei „kankina“ jį visos draugų kompanijos akivaizdoje (kaina 100 EUR).


WILD POKER

Sportinio pokerio klubas „Wild Poker“ randasi pačiame „Lithuanian Wild“ klubo centre. Jis lankytojus džiugina nuo 2013 metų.

Texas Hold’em NL turnyrai vyksta kiekvieną vakarą, nuo 21:00. Prisijungti prie turnyro dalyvių galima dviejų valandų bėgyje nuo turnyro pradžios.

Nuo sekmadienio iki ketvirtadienio Jūsų laukia Freeroll turnyrai, o penktadieniais ir šeštadieniais – ypatingi turnyrai, kurių tvarkaraštis atnaujinamas kartą per savaitę mūsų Facebook tinklapyje.

Norintiems palošti pokerį atskirai su savo draugų kompanija, suteikiame tokią galimybę už 60 EUR. Į kainą įskaičiuota pokerio stalo, kortų ir žetonų nuoma. Pokerio stalų nuoma galima bet kuriuo „Lithuanian Wild“ klubo darbo metu.

Daugiau nei 30 žmonių kompanijoms ir įmonės vakarėliams nemokamai surengsime uždarą vakarą pokerio zonoje.

Taip pat galime pravesti individualią pokerio subtilybių pamoką Jūsų kompanijai.


ŠOTŲ BARAS

Šotų baras skiriasi nuo paprasto baro tuo, kad be standartinių gėrimų ir kokteilių, meniu siūlome didelį pasirinkimą įvairiausių šotų.

Šotas – tai gėrimas mažoje stiklinaitėje, kuris išgeriamas vienu gurkšniu. Šotų rinkinys geriasi daug įdomiau ir linksmiau, negu kokteiliai.

Mūsų asortimente rasite tiek lengvų, tiek stiprių šotų. Pasirinkti galite ir pagal skonio savybes (pvz. rūgštūs, saldūs ir t.t.), ir pagal šotų kiekį rinkinyje.

Populiariausi šotai tarp merginų yra „Sweet dreams“ ir „Lady‘s shots“, tarp vyrų – „Friend‘s strong shots“ ir „Wild shots“.

Užsisakyti šotų rinkinius galima ne tik „Lithuanian Shot“ bare, bet ir „Kaljano ir arbatos“ klube, šou klube „Wild Girls“ bei sportinio pokerio klube „Wild Poker“.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Striptizo klubai
Naktiniai klubai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!