Naktinis klubas Vilniuje "Pabo Latino"

Trakų g. 3, Vilnius

Apie mus

Ore tvyranti aistra, puiki nuotaika ir iki aušros trunkantys svaiginantys šokiai! Tai nepakartojamas Lotynų Amerikos miražas, kuris iš proto varo visą likusį pasaulį. Norintiems pajusti visa tai perplaukti Atlanto tikrai neprireiks. Lotynų Ameriką galite rasti pačiame Vilniaus centre – Pabo Latino!

Pabo Latino yra maža salelė, kurioje susitelkusi visa Lotynų Amerikos kultūra. Čia niekada nebūna šalta, čia visuomet šviečia saulė. Atmosfera nuo audringų šokių dažnai įkaista iki pavojingo lygio ir pietietiškas kraujas užverda kiekvienam.

Egzotiškoje oazėje yra 190 sėdimų vietų, 3 salės, 2 barai ir didžiulė lauko terasa. Klube vienu metu gali vykti net kelios skirtingos programos. Pabo Latino rūpinasi puikia lankytojų nuotaika, skirtingais skoniais ir užtikrina išskirtinę vakarėlių kokybę.

Sėkmingai jau dešimtmetį sostinėje veikianti Lotynų Amerikos rezidencija renguliariai rengia ne tik įspūdingus vakarėlius, bet ir šokių vakarus su profesionaliu mokytoju. Judindami klubus salsa, rumba, bachata, cha cha ritmais, pasineriame į svaiginantį pramogų sūkurį ir pamirštame visus rūpesčius.

Išskirtinė užvedanti muzika ir puikūs kokteiliai tapo bene geriausia Pabo Latino vizitine kortele. Gera nuotaika kiekvieną vakarą pasirūpina klubo rezidentai, ryškiausios Lietuvos muzikos padangės žvaigždės bei lotyniškų ritmų profesionalai iš užsienio.

Klubas taip pat kviečia užsukti ir gėrimų gurmanus. Patyrę barmenai kiekvieną kartą nustebina puikiais išskirtiniais bei išradingais kokteliais. Triukai, vykstantys už baro, sužavės, net visko mačiusius lankytojus.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Naktiniai klubai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!