Baras - restoranas Vilniuje "Alaus namai"

A. Goštauto g. 8, Vilnius

Apie mus

Alaus Namai - tai jauki vieta tikriems alaus mėgėjams bei žinovams. Vieta, kurioje ne tik rasite alaus, gamino pagal senąsias tradicinio gyvo alaus gamybos technologijas, bet ir pabendrausite jaukioje aplinkoje kaip tikruose namuose.

Bare - restorane Alaus Namai Jūs galite paragauti 17-kos rūšių lietuviško pilstomo alaus, kuris yra vežamas iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių. Gaminamas pagal senąsias tradicijas, senolių receptus.

Taip pat Alaus Namuose Jūs rasite ir alaus buteliuose, kurio galime pasiūlyti virš 100 rūšių. Pas mus paragausite lietuviško, angliško, airiško, belgiško, vokiško, čekiško, austriško, japoniško, meksikietiško, ispaniško, olandiško, itališko, amerikietiško, prancūziško, lenkiško, rusiško alaus.

Alaus Namai Jums pasiūlys puikią lietuvišką bei europietišką virtuvę. Tik čia rasite pačias skaniausias kiaulės ausis, kojas, karkas, pateiktas su tradiciniu lietuvišku garnyru. Mūsų meniu rasite ir vištienos, žuvies bei vegetariškų patiekalų.Taip pat galėsite paskanauti užkandžių prie alaus, kurių siūlome virš dvidešimt rūšių.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Muzikiniai klubai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!