Kinų restoranas Klaipėdoje "Feniksas"

Apie mus

Kinų restoranas Klaipėdoje "Feniksas"

Kinų restoranas FENIKSAS didžiausią dėmesį skiria aukštai aptarnavimo kokybei bei tobulėjimui, todėl didžiuojasi jaukia atmosfera bei čia dirbančiais ilgametę patirtį sukaupusiais virtuvės šefais, atvykusiais iš tolimosios Kinijos. Šiame restorane kiekvienas, net ir labai išrankus svečias patenkins savo poreikius - jau dabar Jūsų laukia subtilus interjeras ir puiki aptarnavimo kultūra.

Pasiilgusius egzotiškų skonių čia vilioja gana gausus ir spalvingas meniu, iš kurio kiekvienas, net ir pats išrankiausias lankytojas išsirinks sau patinkantį patiekalą. FENIKSO restoranuose turėsite galimybę paragauti pačių įvairiausių, net didžiausių gurmanų skonį patenkinančių patiekalų - nuo vyšnių formos vištienos iki jūros gėrybių, taip pat galėsite paragauti net varlių šlaunelių, paruoštų pagal tradicinį kinų receptą.

Jei norėsite paragauti kinų virtuvės miltinių patiekalų, tuomet kviečiame apsilankyti Šimkaus g. įsikūrusiame restorane FENIKSAS, kuriame Jūsų laukia gausus pasirinkimas vietoje gaminamų tradicinių kinų virtuvės miltinių patiekalų. Žinoma, čia rasite ir tradicinių visų jau pamėgtų ir populiarių patiekalų, kuriuos gamina profesionalūs virėjai iš Kinijos. Šiame dviejų aukštų restorane didelis dėmesys skiriamas ir mažiesiems lankytojams - vaikų džiaugsmui ir tėvelių patogumui rasite žaismingai įrengtą vaikų žaidimų kampelį, kuriame mažieji tikrai ras kuo užsiimti, o jų tėveliai galės ramiai pasimėgauti ypatingo skonio kinų patiekalais. Be to, jei mėgstate ramybę ir nuošalumą, Jūsų laukia specialus VIP kambarys.

Restoranai FENIKSAS - tai puiki vieta įvairioms šventėms, banketams ir furšetams, taip pat linksmiems vaikų gimtadieniams rengti.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!