Viešbutis, SPA, Golfas, Restoranas "Gamanta Art"

Plytu str. 7, Palanga

Apie mus

Poilsis Palangoje — ne vien jūros ošimas, gaivus vėjas, grynas oras ir saulėlydis, tai ir komfortabilus 4 žvaigždučių viešbutis „Gamanta Art “ pačiame Palangos miesto centre, labai patogioje strateginėje vietoje vasarą ir žiemą.


"Gamanta Art" viešbutis yra įsikūręs pačiame Palangos centre, vos 3 minutės pėsčiomis nuo populiariosios Basanavičiaus gatvės ir 1 kilometras nuo Botanikos sodo ir Tiškevičių rūmų. Kelionė iki Baltijos jūros pėsčiomis trunka apie 15 minučių.
Viešbučio kambariai yra dekoruoti klasikiniu stiliumi, šiltomis spalvomis ir įrengti su dvigulėmis arba dviem viengulėmis lovomis, kurios gali būti sujungiamos kartu. Kambariuose yra vonios kambarys su dušu ir plaukų džiovintuvas, telefonas, palydovinė televizija ir radijas , bei nemokama interneto prieiga (Wi-Fi ) . Kai kuriuose kambariuose yra ir poilsio zona .
Viešbutyje yra restoranas dekoruotas klasikiniu stiliumi , kuris specializuojasi Europos virtuvėje, jaukus baras, prancūzų stiliaus vasaros terasa , SPA centras ir sauna. Profesionalūs restorano darbuotojai puikiai rengia banketus, furšetus bei kitas šventes. Svečiai gali išbandyti masažo ir kitų kūno ir veido procedūrų pasirinkimą. Registratūros darbuotojai yra jūsų paslaugoms 24 valandas per parą ir gali pasirūpinti automobilių nuomos, taxi, skalbimo ar kitomis paslaugomis.
Viešbučių savininkai mielai dalinasi savo aistra menui su visuomene. Meną galite įžvelgti visur –antikvariatiniai baldai ir daiktai viešbučio restorane bei koridoriuose , paveikslai iš įvairių Lietuvos menininkų kambariuose, bei konkrečios vietos nuolat besikeičiančioms menininkų parodoms eksponuoti. Viešbutis “Gamanta Art Hotel” siūlo lankytojams kažką naujo atrasti kiekvieno apsilankymo metu .

Restoranas
Mūsų restorane "Židinio salė" puiki maisto kokybė. Čia kiekvienas ypatingai laukiamas ir svarbus. Paragausite ne tik tradicinių lietuviškų, bet ir kitų Europos šalių patiekalų bei desertų.

SPA procedūros
Jūsų laukia profesionali kūno ir veido priežiūra, masažai, viliojantys kūno įvyniojimai.

Golfas
Rūpinimasis savimi, savo fizine ir dvasine sveikata – didžiausia investicija gyvenime. Naujiena pajūryje – unikali galimybė pažaisti golfą. Siūlome puikius kambarius, vakarienę žvakių šviesoje, skambant romantiškai muzikai, pirties ar masažo malonumus, pažintį su nauju žaidimu arba golfo partiją su draugais ar partneriais.

Mes siūlome:
Dvi naktis pagerintame dviviečiame kambaryje viešbutyje Palangoje;
Puikius pusryčius;
Dvi romantines vakarienes su vyno taure restorane;
18 duobučių golfo žaidimą arba viso kūno pilingą su atpalaiduojančiu masažu (dvi dienas);
Transporto paslaugas iš/iki golfo klubo;
1,5 valandos sauną su baseinu;
Vėlyvas išvykimas (iki 15val.)

The 4-star Gamanta Art Hotel is situated in the centre of Palanga, just a 3-minute walk from the popular Basanavicius street and 1 km from the Botanic Garden with the Tiškevičiai Palace. A walk to the Baltic Sea takes about 15 minutes.
Rooms are decorated with warm colours and equipped either with a double or with two single beds- which can be placed together, bathroom with a shower and hairdryer, bath-robe, telephone, satellite TV and radio, and free internet access (Wi-Fi). Some offer a seating area.
Hotel features a classically decorated restaurant which specializes in European cuisine, cosy bar, French style summer terrace, SPA centre and sauna. Guests can try a selection of massage and other body and facial treatments. Front desk staff is available 24 hours a day and can arrange car rental or laundry services.
Hotel owners share their passion for art with the public. There is art everywhere you turn at the hotel, antique furniture and antiquarian items in the hotel restaurant, paintings of different Lithuanian artists down the hallways, and site-specific installations throughout the hotel. Selections of painting are shown in continually changing exhibitions, offering visitors something new to discover on each visit to Gamanta Art Hotel.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!