"Medūza" - viešbutis, masažai, pirtis, restoranas, tenisas

Apie mus

Viešbutis „Medūza“ - tai ramybės oazė. Kam patinka jūros ošimas, pušaičių šlamesys, gaivus, šviežias oras, jaukumas - visa tai ras mūsų viešbutyje „Medūza“. Tai šiuolaikiškas viešbutis, esantis atokiau nuo miesto centro.

Jūsų paslaugoms įrengti 25 kambariai, kuriuose vienu metu gali apsigyventi 50 svečiu. Visi kambariai su vaizdu į jūrą arba pušyną. Viršutinė viešbučio terasa ant stogo, sužavės Jus nuostabia atsiveriančia gamtos ir viliojančios Baltijos jūros panorama.

Jus maloniai kviečia viešbučio 60-ties vietų restoranas,siūlantis puikius itališkos virtuvės patiekalus.

Šalia viešbučio ir tik 100 metrų nuo jūros stovi pirčių kompleksas - kavinė „Medūza“. Čia galite pasikaitinti trijose skirtingose pirtelėse (turkiška, aromatinė-garinė, suomiška), paplaukioti apvaliame baseine. Kavinėje galite paskanauti lietuviškos, europietiškos virtuvės patiekalų. Šis kompleksas traukia ne tik savo paslaugomis, bet ir originaliu pirčių komplekso-kavinės vidaus dizainu ir išskirtine vieta Palangoje.
Vasarą galime pasiūlyti jau mūsų svečių pamėgtas romantines vakarienes, oficialias vestuvių ceremonijas tiesiog ant jūros kranto.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje
Renginių salės nuoma
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!