"Palangos žuvėdra" resort & spa

+370 460 53253
+370 655 40083
info@palangos-zuvedra.lt
www.palangos-zuvedra.lt
Meilės alėja 11, Palanga

Apie mus

3*** viešbutis "Palangos žuvėdra" - vienas didžiausių viešbučių Palangoje, įsikūręs bene gražiausiame Palangos kampelyje, ant jūros kranto, šalia nuostabaus Botanikos parko, kuriame yra unikalus Gintaro muziejus.

Viešbutyje - naujai renovuoti 90 kambarių su nemokamu belaidžiu internetu. Galėsite pailsėti jaukiuose dviviečiuose arba apartamentų tipo numeriuose, pasivažinėsite dviračiais, pasilepinsite SPA centro procedūromis, pasikaitinsite pirčių komplekse, išsimaudysite vidaus baseine ar jūroje. Taip pat Jūsų paslaugoms ištisus metus veikiantis restoranas, 2 konferencijų salės su visa reikiama įranga, talpi automobilių stovėjimo aikštelė.

Paslaugus kolektyvas, jauki aplinka, puikus vaizdas į pušyną, ošianti jūra - visa tai Jūsų geros nuotaikos garantija!

Atstumai nuo viešbučio:
Iki jūros – 50 m.
Iki miesto centro (Basanavičiaus g.) - 500m.
Iki autobusų stoties – 2 km.
Iki geležinkelio stoties (Kretingos) – 12km.
Iki jūrų uosto (Klaipėdos) – 25 km.
Iki oro uosto – 7 km.

SPA centras
„Palangos žuvėdros“ SPA – tai puiki galimybė pabėgti nuo kasdieninės rutinos, pasisemti energijos ir atgauti jėgas. Skirkite laiką sau ir sulaukite įspūdingų komplimentų iš šeimos narių ir draugų!

Restoranas
"Palangos žuvėdros" restoranas siūlo skanų ir kokybišką maistą, patiekalus visiems skoniams, ir platų gėrimų asortimentą. Tai puiki vieta organizuoti šeimynines šventes, dalykinius susitikimus, banketus, furšetus. Salė vienu metu talpina iki 200 dalyvių, o vasarą svečiai gali jaukiai vakaroti lauko terasoje beveik ant jūros kranto, apsuptoje pušų ir skambant laiko patikrintai gyvai muzikai. Paslaugus kolektyvas, jauki aplinka, puikus vaizdas į pušyną, ošianti jūra – visa tai Jūsų geros nuotaikos garantija.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!