"Vanagupė" - viešbutis, SPA centras, restoranas

Vanagupės g. 31, Palanga

Apie mus

VIEŠBUTIS
Viešbutis Vanagupė – prabangus, 5 žvaigždučių viešbutis, įsikūręs Baltijos jūros pakrantėje, populiariausiame Lietuvos kurorte Palangoje.

Viešbutis yra nutolęs 5 km atstumu nuo tarptautinio Palangos oro uosto, 30 km nuo Klaipėdos tarptautinės jūrų perkėlos, 15 min atstumu nuo Palangos centro ir tik 10 min nuo Baltijos jūros ir švelnaus auksinio smėlio paplūdimių. Dėl tokios patogios padėties viešbutis puikiai tinka ir nerūpestingam poilsiui, ir verslo renginiams ar konferencijoms.

Viešbutis Vanagupė teikia apgyvendinimo paslaugas 98 stilinguose kambariuose ir apartamentuose, kuriuose yra visi reikalingi patogumai: minkšti čiužiniai, natūralaus pluošto patalynė, mini barai, chalatai bei šlepetės, vonios reikmenys, seifai, TV, oro kondicionavimas, nemokamas bevielio interneto ryšys. Viešbutis taip pat turi kambarį, pritaikytą svečiams su negalia.

Svečiai turi galimybę neribotai lankytis viešbučio SPA centre. Kiekvieną rytą restorane svečių laukia gausus pusryčių bufetas. Automobiliai gali būti saugiai palikti erdvioje viešbučio automobilių stovėjimo aikštelėje.

Aplankykite mus vienoje gražiausių Palangos vietų ir mėgaukitės prabanga bei ramybe Vanagupėje!


RESTORANAS
Aukštos klasės europietiškų tradicijų restorane Jūsų laukia nepriekaištingas aptarnavimas ir puiki virtuvė. Restorano valgiaraščio pagrindą sudaro originalūs Viduržemio jūros regiono patiekalai ir ypatingi vynai. Valgiaraštis nuolat papildomas sezoniniais pasiūlymais. Restorane yra galimybė rengti ir oficialius priėmimus, ir asmenines šventes. Kviečiame pas mus švęsti vestuves, jubiliejus, gimtadienius, vaikų šventes ar kitą progą. Restorano darbo laikas: Pirmadieniais-ketvirtadieniais 12:00-23:00 val. Penktadieniais-šeštadieniais 12:00-24:00 val. Sekmadieniais 12:00-23:00 val. Pusryčiai savaitgaliais: 07.30–11.30 Pusryčiai darbo dienomis: 07.30–11.00


SPA CENTRAS
Išskirtinis viešbučio Vanagupės SPA kompleksas – vieta, kur rasite ramybę bei patirsite nepamirštamų akimirkų. Mėgaukitės laisvalaikiu prabangiame saunų, pirčių, baseinų ir vasaros lauko baseino komplekse, kur grožis ir harmonija visuomet greta. Pasirinkite tinkamiausias SPA procedūras ar ritualus atsipalaiduoti, atgauti jėgas, pamirškite stresą bei nuovargį ir padovanokite sau grožio procedūrų. Profesionali SPA specialistų komanda visada pasiruošusi suteikti aukščiausią lygio aptarnavimą.

Jūsų aktyviam laisvalaikiui – lauko teniso kortai, krepšinio aikštelė, galimybė išsinuomoti dviračius ar bet kuriuo patogiu dienos metu lankytis Vanagupės sporto salėje.

Kviečiame Jus prisijungti prie Vanagupės SPA gyvenimo būdo!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!