Viešbutis, restoranas, SPA Nidoje "Nidus"

G.D.KUVERTO G. 15, Neringa

Apie mus

Pabėkite nuo miesto šurmulio, įkvėpkite gaivaus pušyno oro, išgirskite raminantį jūros ošimą. 1970 metais pastatytas, o 2005 - 2007 metais renovuotas Viešbutis „Nidus“ laukia svečių ištisus metus. Viešbučio pavadinimas kilęs iš lotynų kalbos žodžio nidus, kuris lietuviškai reiškia lizdas. Šiuolaikiškumu, elegancija, jaukumu ir komfortu dvelkia kiekvienas iš 26 viešbučio „Nidus“ kambarių.

Viešbutis yra ramioje ir patogioje vietoje - pusiaukelėje tarp Kuršių marių ir Baltijos jūros ant Urbo kalno. Vos per 10 minučių pėstute galite pasiekti paplūdimį arba Nidos miestelio centrą. Visai netoli viešbučio Ant Urbo kalno puikuojasi senasis Nidos švyturys. Tai vienas iš didžiausių ir svarbiausių švyturių Lietuvos pajūryje. Tai puiki vieta tradiciniams renginiams. Vasaros vakarais ant Urbo kalno organizuojamos kinų peržiūros. Nuo čia leidžiasi tradicinė Joninių eisena.

Nuo Palangos aerouosto 85 km kelio
Nuo Klaipėdos geležinkelio stoties 48 km kelio
Nuo Nidos gyvenvietės centro1,2 km kelio
Nuo Baltijos jūros 0,9 km kelio


Kiekvienas norintis pusryčiauti, pietauti, ar vakarieniauti yra laukiamas stilingame ir jaukiame, 50 vietų, viešbučio „Nidus“ restorane. Čia galite pasimėgauti gardžiais europietiškos virtuvės patiekalais, surengti dalykinę vakarienę ar šventę savo artimiesiems. Prie patiekalų galime pasiūlyti įvairių pasaulio šalių vynų.
„Nidus“ restoranas puikiausia vieta Jūsų šventei organizuoti.

Viešbutyje “NIDUS” esančiame mini SPA centre laukiamas kiekvienas kurorto svečias, Nidos bei viešbučio gyventojas. Kviečiame apsilankyti garinėje pirtyje, atgauti jėgas sūkurinėje vonioje. Viešbučio gyventojams taikoma speciali kaina.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!