"Smagratis" - motelis, restoranas, baras Kretingoje

Žemaitės al. 31, Kretinga

Apie mus

Motelis – restoranas „Smagratis“ įsikūręs Kretingoje, patogioje geografinėje vietoje: 5 minutės automobiliu iki miesto centro, 23km iki Klaipėdos miesto, tik 12km iki Palangos kurorto. Susidomėjusiems Kretingos miestu siūlome aplankyti netoliese esančius grafų Tiškevičių rūmus, muziejų, pranciškonų ordino vienuolyno rūsius.

„Smagračio“ restorane gaminame skanų maistą iš šviežių produktų ir pačių išaugintų daržovių. Šiltuoju metų laiku kviečiame į terasą prie tvenkinio ir maloniai čiurlenančio krioklio.

Motelyje, Jūs galėsite pasirinkti vienvietį, dvivietį, trivietį ar keturvietį kambarį. Visi kambariai atitinka europinius 4 žvaigždučių motelio standartus, trys iš jų yra su balkonais.


Restorano – baro „Smagratis virtuvės meistrai kviečia svečius pasigardžiuoti gurmaniškais patiekalais. Jauki restorano aplinka, pro kurio langus atsiveria harmoningai sutvarkyta aplinka ir tvenkinys, tai puiki vieta organizuoti šventinius pokylius, dalykinius pietus, svečių priėmimus bei linksmas vakaro šventes draugų būryje ar su bendradarbiais. Turime dvi pokylių sales: restorano salę, talpinančią iki 20 žmonių arba baltąją salę, talpinančią iki 28 žmonių. Kviečiame pas mus atšvęsti vestuves, jubiliejų, gimtadienio vakarą. Taip pat ruošiame banketus, furšetus, gedulingus pietus.

Siūlome švęsti ir vaikiškas šventes – vaikų gimtadienius, krikštynas.

Restorane patiekalų pasirinkimas negausus, todėl valgiaraštis dažnai keičiamas, atsižvelgiant į sezoniškumą. Patiekalai gaminami iš šviežių produktų, mūsų ar vietos ūkininkų išaugintų daržovių ir vaisių – būkite tikri, kad gausite geriausia, ko tik galima tikėtis.

Skubantiems, kiekvieną darbo dieną nuo 11:30 iki 15:00 val. siūlome dienos pietus!

Organizuojame Jūsų šventes - pobūvius,furšetus, banketus, verslo pietus.
Nuomojame sales, bei įrangą konferencijoms ir seminarams.
Motelis: 2-4 vietų kambariai su WC, dušais, TV, nemokamu bevieliu internetu.
Garinė 4 vietų pirtis, bei 10 vietų turkiška garinė pirtis.
Saugoma automobilių aikštelė.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!