Restoranas Vilniuje "Marceliukės klėtis"

Apie mus

Lietuviai nuo senų laikų garsėja vaišingumu ir visada su džiaugsmu laukia svečių. Lietuviško maisto restoranas Marceliukės Klėtis stengiasi, kad lankytojai ne tik skaniai ir sočiai pavalgytų ir išgertų, bet ir įdomiai praleistu laiką. nuo pirmų apsilankymo minučių, svečius apgaubia praėjusių liaudies laikų atmosfera. Restorane gausu senovinių ūkio padargų, variklių, buities daiktų ir įrankių. Pirmame aukšte akį traukia seniausias Lietuvoje medinis Dviratis. Lankytojai gali apžiūrėti senovinę kuliamąją, įrenginį skiedroms gaminti. O mažiausieji svečiai kviečiami į linksmąją kamaraitę, kurioje įrengtas medinis labirintas - laipynė, gausu senovinių liaudiškų žaisliukų.

Restoranas Marceliukės klėtis - ideali vieta švęsti brangiausias gyvenimo šventes: vestuves, krikštynas, įvairius jubiliejus, kompanijų šventes ir pan. Čia daug privatumą sukuriančių erdvių, kuriose jaukumą ras bet kokia kompanija. Šis lietuvišką paveldą puoselėjantis restoranas patrauklus įvairų šventės biudžetą turintiems organizatoriams. Šiuo metu itin patrauklios kainos ir pasiūlymai švenčiantiems, o tikrų profesionalų komanda, dirbanti jau beveik 15 metų, pasiruošus išpildyti visus svečių norus ir galinti pasirūpinti viskuo pradedant maistu ir baigiant gyva muzika, apšvietimu, įgarsinimu, vedančiaisiais ir t.t.

Restoranas dirba kiekvieną dieną nuo 11 iki 24, išskyrus pirmadienį ir sekmadienį nuo 11 iki 23. Kiekvieną darbo dieną siūlomi skanūs ir, žinoma, nebrangūs dienos pietūs. Čia dažnai vyksta įvairios akcijos, „gyvo“ alaus pristatymai, savaitgaliais groja kaimiškos kapelijos. Pastoviems klientams dovanojamos nuolaidų kortelės.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!