Restoranas Vilniuje "Neringa"

Gedimino pr. 23, Vilnius

Apie mus

Restoranas NERINGA atidarytas 1959 m. lapkričio 6 d. Tuometinės kavinės projekto ir pavadinimo autoriai – Algimantas ir Vytautas Nasvyčiai. Restorano interjerą taip pat kūrė dailininkai Vladas Jankauskas, Vytautas Povilaitis (sienų tapyba), skulptorius Juozas Kėdainis. 1970 m. lapkričio 5 d. restorano NERINGA interjeras įtrauktas į Lietuvos architektūros paminklų, saugojamų valstybės, sąrašą. Šiandien restoranas NERINGA pasitinka 2 šviesiomis, jaukiomis 250 vietų salėmis, 30 vietų banketų sale bei kavine-baru, įsikūrusiu rūsyje.

Anksčiau NERINGA buvo ne tik bohemos susirinkimo vieta: čia rinkdavosi ir inteligentija – mokytojai, gydytojai, aktoriai. Metams bėgant, NERINGA išsaugojo savo dvasią ir stilių, kurie traukia ne tik senuosius lankytojus, bet ir šiuolaikinį jaunimą. Restoranas stebina naujomis idėjomis, siūlo puikų maistą, gerą aptarnavimą ir klasikinę aplinką. NERINGA buvo ir iki šiol yra ne tik restoranas, bet svarbi kultūrinio gyvenimo dalis.

Neringos restoranas - tai puiki vieta tiek oficialiems, tiek laisvesnio pobūdžio susitikimams, įvairių progų pobūviams ar romantiškai vakarienei.

Neringos restoranas pasitinka Jus dviejomis šviesiomis bei jaukiomis salėmis, talpinančiomis iki 250 svečių, puikia uždara 30 vietų banketine sale. Visos salės puikiai tinka įvairiems renginiams.

Siūlome šias paslaugas:
Verslo pietūs
Banketai ir furšetai
Vestuvės
Įmonių vakarėliai
Abiturientų išleistuvės
Išvažiuojamieji aptarnavimai
Vaišių pristatymas į biurą ar namus
Maistas išsinešimui
Kavos pertraukėlės
Turistinių grupių maitinimas
Aptarnavimas

Turėdami didelę patirtį bei tarptautinį pripažinimą, garantuojame
malonų ir profesionalų aptarnavimą bei skanų ir sveiką plataus
asortimento maistą.

Maloniai laukiame Jūsų užsakymų!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!