Itališkas restoranas Vilniuje "Da Antonio Restaurants"

Apie mus

Jau nuo 1998 metų sėkmingai gyvuojantys „Da Antonio“ restoranas kviečia paragauti puikių aukštos kokybės itališkos virtuvės patiekalų bei kasdien kepamos šviežios itališkos duonos.vieni iš geriausių restoranų kuruojamo virtuvės šefo Manfredo Molteni.

„Da Antonio“ virtuvės meistras Manfredo Molteni yra kilęs iš Lombardijos regiono Italijoje, kuris garsėja ypatingomis kulinarinėmis tradicijomis. Savo patirtį jis gilino daugelyje Italijos restoranų pas geriausius italų virėjus, vienas jų – Gualtiero Marchesi, stažavosi ir kitose užsienio šalyse, gilindamas savo kulinarinius sugebėjimus. Restorano vyriausiasis virėjas Manfredo Molteni be daugybės tradicinių itališkų patiekalų, tokių kaip makaronai, ryžiai, picos ar saldieji patiekalai siūlo ir gausybę žuvies, mėsos patiekalų bei užkandžių. Kiekvienam sezonui M. Molteni mūsų itališką virtuvę papildo naujais patiekalais. Kurdamas naujus patiekalus M. Molteni mėgsa derinti neįprastus produktus, taip sukurdamas neįsivaizduojamo skonio patiekalus. Gėrimų meniu galima rasti vynų iš visos Italijos regionų ir kitų pasaulio šalių.

Per dešimt veiklos metų savo restorane subūrėme itališkos virtuvės gerbėjų ratą. „Da Antonio“ restorane pietauja ir vakarieniauja verslininkai, politikai, ambasadoriai. Mūsų restorane lankėsi tokie garsūs pasaulio žmonės, kaip Albano Carrisi, gerai žinomas Al Bano pseudonimu, E. Ramazzotti, legendinio romano „Erškėčių paukščiai“ autorė Colleen McCullough iš Australijos, Patricia Kaas, Rod Stewart ir Mireille Mathieu.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!