Restoranas Baras Vilniuje „One for All“

Apie mus

Mūsu meniu - kulinarinė kelionė per pasaulį: gali pasijusti Kijeve (kotletas), Australijos prerijose (gardusis steikas), Vokietijoje (dešrelės) ir t.t.

"One for All"- nedidelis ir jaukus restoranas, įsikūręs pačioje Užupio širdyje, priešais garsiąją Angelo skulptūrą. Patiekalai, atkeliavę iš viso pasaulio šalių virtuvių ir pagaminti mūsų patyrusių virtuvės meistrų, įtiks net ir patiems išrankiausiems. Malonus ir profesionalus aptarnavimas, su meile pagamintas maistas, skanus geriausių regionų vynas bei gera nuotaika. Vienas už Visus ir Visi už Vieną!!!

SPECIALŪS PASIŪLYMAI

Darbo dienomis nuo 11h iki 15h kviečiame papietauti mūsų restorane. Čia galėsite išsirinkti šviežiai pagamintą ir kiekvieną dieną vis naują dienos pietų pasiūlymą: sriubą, salotas ir karštą patiekalą. Pietaujančius vaišiname stalo vandeniu, o kava/arbata kainuos tik 0,30€.
Savaitgaliais siūlome paskanauti mūsų virtuvės šefo specialiai Jums paruoštų patiekalų. Savaitgalio ypatingojo pasiūlymo ieškokite mūsų Facebook paskyroje arba teiraukitės padavėjų. Lauksime Jūsų atvykstant!

JŪSŲ ŠVENTĖMS

Restoranas „One for All“ - puiki vieta, norintiems jaukiai paminėti šventes: vestuves, krikštynas, gimtadienius. Restorane yra dvi salės: mažesnė, kuri puikiai tinka nedidelėms kompanijoms iki 20 svečių, ir didesnė, kuri talpina apie 30 svečių. Atsižvelgiant į Jūsų norus bei poreikius šventę galima organizuoti ir visoje restorano erdvėje.
Taip pat restorane yra rengiami banketai, furšetai, įmonių vakarėliai bei kitos šventės. Šventinis valgiaraštis yra derinamas ir ruošiamas individualiai pagal svečio poreikius bei norus.
Skanus maistas, jauki ir maloni aplinka, mandagus bei profesionalus aptarnavimas pavers Jūsų šventę nepamirštama!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!