Karališka Senoji Kibininė

Sausiai, Vilnius - Kaunas automagistralė 23km., Vilniaus aps. 16 km iki Trakų

Apie mus

Restoranas "Karališka Senoji Kibininė", įsikūrusi 23 automagistralės Vilnius-Kaunas kilometre, duris atvėrė 2008 metais.

Patraukliame ir originalios architektūros pastate įsikūręs restoranas išsiskiria prabangiu ir skoningu interjeru, nepamirštamo skonio karaimų ir lietuvių virtuvės patiekalais, nepriekaištingu aptarnavimu bei ypatinga šios vietos atmosfera.

"Prabangiai, bet nebrangiai" - tokia buvo ir yra restorano savininkų idėja.

Prabangiai? Čia galima ne tik pavalgyti, bet yra ir kuo pasigrožėti. Lubas puošia dailininko Sergejaus Maslovo tapytos freskos. Baldai, stalai, kėdės ir krėslai surinkti ir atgabenti iš įvairių šalies antikvariatų. Ir restorano viduje, ir pastato išorėje panaudotos Trakų ,,Senosios kibininės'' kieme atkastos XIII amžiaus krosnies plytos.

Trakus garsinanti legendinė ,,Senoji kibininė" pati pirmoji gavo ,,Kulinarijos paveldo fondo" ženklą, kuris patvirtina restorane gaminamų karaimų kibinų receptų autentiškumą. Visiems ,,Senosios kibininės'' restoranams, tęsiantiems šias tradicijas yra suteiktas ne tik ,,Kulinarijos paveldo fondo ženklas'', bet ir ,,Tautinio paveldo produkto sertifikatas''.

Restorane gaminama ne tik daugiau nei 20 rūšių kibinų, bet ir skiriamas didžiulis dėmesys lietuviškai virtuvei. ,,Karališkos Senosios Kibininės" restorano meniu esantys lietuviški patiekalai ir originalūs gėrimai patiks net išrankiausiam gurmanui. Paskanauti karaimų ar lietuvių virtuvės patiekalų kviečiame ne tik svečius iš visos Lietuvos, bet ir turistų grupes iš svetimų šalių.

Visiems, norintiems susipažinti su karaimų virtuvės kultūra siūlome ne tik paskanauti kibinų, bet ir patiems išmokti jų pasigaminti.

Puikioje ir strategiškai patogioje vietoje įsikūręs restoranas ,,Karališka Senoji Kibininė", bene tinkamiausia vieta pageidaujantiems organizuoti įvairius renginius šalia Vilniaus esančiame Trakų rajone. Tai gali būti ir jauki asmeninė šventė (gimtadienis, vestuvės, krikštynos) ir svarbus verslo renginys (prezentacija, spaudos konferencija, seminaras, oficialus banketas...). Puikus susisiekimas, erdvios automobilių stovėjimo aikštelės - tai papildomą komfortą suteikiančios šios išskirtinės vietos savybės.

Restoranas gali sutalpinti net 500 svečių. Turi keturias atskiras erdves, kurias galima panaudoti bendram renginiui arba užsisakyti atskirai.

"Karališka Senoji Kibininė" siūlo įvairias švenčių organizavimo ir kitas paslaugas ne tik pačiame restorane, bet ir už jo ribų. Šalia restorano veikia „Kibin drive“ - tai puiki paslauga pro šalį keliaujantiems vairuotojams, kurie neišlipdami iš automobilio gali nusipirkti daugiau nei 20 rūšių šviežutėlių, ką tik iškeptų skanių, sultingų kibinų. Taip pat užsisakyti firminio kmynų gėrimo, savos gamybos kibininės giros, gardžios, kvapnios kavos ir dar daug kitų gėrimų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!