Ristorante Sorrentino

Apie mus

Tradicinė neapolietiška virtuvė ir restorano šefo Michele Sorrentino šeimos receptai.

„Cooking... is a lifestyle“ – atsako restorano šeimininkas Michele Sorrentino, paklaustas apie maisto kultą jo šeimoje, ir gūžteli pečiais taip, jog pasidaro aišku, kad kitur, nei restorano virtuvėje, jis savęs neįsivaizduoja. Močiutė, mama, dėdės, tetos: visi jie – Michele mokytojai, tradicinės Neapolio virtuvės paslaptimis dalinęsi namų arba nuosavo restorano virtuvėse. Kone nuo kūdikystės virtuvėje besisukiojęs Michele prie picos krosnies kaip profesionalas stojo vos trylikos, o jo patiekalų ragavo gero maisto mylėtojai Neapolyje, Parmoje, Romoje, Venecijoje, Londone, Barselonoje, Berlyne.

Šiandien Michele - Vilniuje, ir džiaugiasi įgyvendinta svajone – nuosavu restoranu nuostabiame mieste, kurio svečius jis ir jo sužadėtinė Kristina vaišina Michele močiutės patiekalais: lygiai tokiais pat, kokiais buvo maitinamas jis pats.

Neapolio, kaip ir likusios Italijos, virtuvės grožis – paprasti, bet išskirtinės kokybės ir švieži produktai, sukuriantys įstabų patiekalų skonį. Mėsa ar žuvis, salotos ar pasta - galite būti tikri, kad Michele močiutės dėka paragausite dar neišbandytų neapolietiškos virtuvės receptų – kiekvieną savaitę vis kitokių. Šefo pasididžiavimas – kol kas vienintelė Vilniuje pizza fritta.

Michele įsitikinęs, jog autentiškai neapolietiškai virtuvei būtini du elementai: tiesiai iš regiono atvežti aukščiausios kokybės produktai ir tikras neapolietis šefas. Alyvuogių aliejus, pomidorai, sūriai, vynas – geriausia, ką galima gauti Neapolyje ir Kampanijoje (tuo pasirūpina ten gyvenantis Michele brolis), atvežama čia, tiesiai į Michele virtuvę, o iš jos – ant jūsų stalo.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!