"Aušros SPA Namai" - jaukus SPA centras Kaune

8-37 208988
8-612 48133
info@spanamai.lt
spanamai.lt/lt
Aušros g. 20, Kaunas

Apie mus

Aušros SPA Namai - jaukus SPA centras Kaune, įsikūręs Kauno Žaliakalnyje - jaukioje ir patogioje vietoje. Jau 10 metų teikiame Kaune SPA paslaugas: viso kūno masažai, gydomieji nugaros masažai, veido procedūros, SPA procedūros, romantiški ritualai poroms, manikiūro, pedikiūro, kūno depiliacijos paslaugos.

Mūsų misija - puoselėti Jūsų kūną, protą ir sielą ir išmokyti Jus tai daryti namuose. Mes siūlome eilę paslaugų, atjauninančių Jūsų kūną ir nuraminančių Jūsų protą. SPA namai kviečia Jus atsipalaidavimui, atsinaujinimui ir jėgų atstatymui.

Mūsų tikslas - skatinti sveiką gyvenimo būdą, teigiamą ir teisingą mąstymą. Mūsų specialistų individualus dėmesys kiekvienam klientui padės įveikti stresą kasdieniniame gyvenime. Holistinės terapijos kombinuojamos su tradiciniais metodais. Jos aktyvuoja Jūsų organizmo gydomąsias galias ir padeda pačiam atkurti pusiausvyrą.

Sveikata - tai fizinė, protinė ir emocinė pusiausvyra. Saugokite savo sveikatą. Klausykite savo kūno, mylėkite ir saugokite jį. Ateikite pas mus. Mes padėsime jums subalansuoti ir atstatyti jūsų jėgas, įkvėpsime teigiamiems pokyčiams.
Jūs visi mums svarbūs ir esate laukiami.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Spa, masažai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!