Energetinių labirintų ir geometrinių figūrų parkas

+37067545111
+37061134900
energlabirintai@gmail.com
energlabirintai.lt
Žemaitijos nacionalinis parkas, Likšai, LT - 90441, Telšių aps. 21 km iki Plungės

Apie mus

Energetiniai labirintai – tai vieta, kur paliekamos problemos.
Kelionė labirintu – tai būvimo čia ir dabar akimirka, kai esi be jokios sumaišties, o ramybėje, kai esi be jokio diskomforto, o harmonijoje, kai esi be jokių apmąstymų, o tyloje.
Kelionė labirintu – tai koncentracija, meditacija ir kontempliacija į savo vidų. Tai priminimas, kas tu esi.

Kaip ir piramidės, labirintai padaryti iš geometrinių formų, kurios ir sukuria šventą erdvę. Dabar energetiniai labirintai naudojami apmąstymams, meditacijoms, maldoms ar nusiraminimui. Jų randama daugelio dydžių ir formų.

Daugelis žmonių klysta, manydami, kad energetiniai labirintai ir painūs labirintai yra tas pats. Painūs labirintai turi nepraeinamas sienas ir daug apgaulingų posūkių, o tai žmogui sukelia stresą. Energetiniai labirintai turi tik vieną taką, vedantį į centrą ir vėl atgal. Jame nėra uždarų sienų.


Kaip veikia energetiniai labirintai?

Kiekvieno žmogaus pasivaikščiojimas – individualus išgyvenimas. Kiekvienu ėjimu skiriasi net to paties žmogaus išgyvenimai ir potyriai. Vieni žmonės eina labirintu, kad išsivalytų savo protą ir mintis, kiti – užsidavę klausimą ar turėdami kokį rūpestį. Laikas, praleistas centre, skiriamas atsakymams gauti, apmąstymams, meditacijoms, maldoms, savo vidinio pasaulio suvokimui. Kartais jūsų pasivaikščiojimas gali būti gydomasis, kartais – duoti gilų, išmintingą potyrį arba gali būti tik malonus pasivaikščiojimas jūsų kūnui, o dvasiai – duoti tai, ko jūsų materialus kūnas dar nesugeba suprasti [mūsų praktika]

Bioenergetikai teigia, kad labirintų geometrinė forma savaime turi savo energetinį lauką ir veikia žmogaus energetinius laukus. Veikiami šios energijos, žmonių vidus pradeda harmonizuotis, jausti ramybę.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!