Kaimo turizmo sodyba "Brazylija"

Apie mus

Sodybos nuoma, sodyba BrazylijaPoilsis prie ežero yra vienas iš didžiausių malonumų, kurį galime sau suteikti, todėl jeigu mąstote, kur galėtumėte praleisti savo atostogas, o galbūt tiesiog kelias dienas ištrūkti ir pailsėti – sodybos nuoma pas mus yra pats puikiausias pasirinkimas!


Kaimo turizmo sodyba „Brazylija“ Jums siūlo pasinaudoti viena iš sodybos teikiamų paslaugų – namelių nuoma. Medinis namelis suteiks Jums kokybišką bei praktiška poilsį, ypač tiems, kurie yra pervargę nuo įtempto gyvenimo tempo didmiesčiuose, daugiabučiuose ir norisi pabėgti nuo žmonių šurmulio bei atrasti ramybę, tylą ir atsipalaidavimą natūralioje aplinkoje, kurioje net gamtos skleidžiami kvapai sukuria tam tikrą meditacinę atmosferą. Medinių namelių nuoma yra puikus pasirinkimas tiek šeimoms, tiek poroms, draugams, o galbūt tokio poilsio norisi netgi vienam. Mūsų kaimo turizmo sodyba siūlo pasimėgauti keturiais šeimyniniais mediniais nameliais, taip pat galime pasiūlyti ir trijų dviviečių medinių namelių nuomą. Šalia medinių namelių rasite didelį smėlio paplūdimį, kuriame galės žaisti vaikai, taip pat atsigaivinti maudynių vietoje. Mes suteiksime Jums galimybę pasimėgauti pirtimis, šalto ir karšto vandens kubilais, o iš pirties į ežerą galėsite nusileisti vadinamąją „tarzanke“. Todėl negaiškite laiko ir nustebinkite savo brangiausius padovanodami jiems nepamirštamą ir nuostabų poilsį kaimo turizmo sodyboje „Brazylija“ ant Dviragio ežero kranto!


Mūsų sodyba įsikūrusi ant Dviragio ežero kranto, kurią sudaro 24 ha žemės teritorija. Sodybos aplinka yra rami, erdvi ir atoki (į ją patekti galima tik vienu kaimo keliuku arba vandens transportu), ją supa nuostabūs gamtos vaizdai, kuriais galėsite mėgautis kiekvieną minutę. Pas mus rasite didįjį namą, kuriame įrengti viešbučio principo dviviečiai kambariai, vasarnamyje įrengti šešių vietų apartamentai, taip pat kiek tolėliau yra keturi šeimyniniai nameliai ir trys dviviečiai mediniai nameliai. Didžiajame name yra paruoštos idealios sąlygos rengti įvairius seminarus, dalykinius įmonių susitikimus, komandiruotes ar šventes. Gimtadieniai, jubiliejai, vestuvės – viską galite organizuoti čia, mes turime ir banketines ir seminarų sales! Taip pat priminsime, kad mūsų sodyba šventėms yra pritaikyta taip, kad jums ir jūsų svečiams tikrai netektų nuobodžiauti. Sodyboje ir viduje ir lauke įrengtos renginių ir sporto vietos: lauko terasos ir mansardos šventėms, griliaus namelis, laužavietės, maudymosi vietos su liepteliais, garinė pirtis, šalto ir šilto vandens kubilas, krepšinio, tinklinio, futbolo ir teniso aikštelės. Viduje galite žaisti stalo tenisą, rusišką biliardą, smiginį ir kitus žaidimus. Galėsite leistis į žvejybą, išsinuomoti valtis bei katerius plaukiojimui, taip pat vandens dviračius ir netgi vandens slides. Turime ir pokyliams skirta plaustą! Paminėti reiktų ir katamarunus, burlentes, kanojas, baidares, na o sausumoje galite važinėti keturračiu motociklu ar dviračiais. Žiemos metu išbandykite slidinėjimą, sniego roges, čiuožinėjimą su pačiūžomis, ledo roges ir ledo burlentas, kaitavimą ant ledo, poledinę žvejybą…Atsipalaidavimui galėsite pasimėgauti pirtimi ant ežero, pirtimi medžiuose arba pirtimi su ekete. Pas mus sodyba šventėms ne tik paprasta vieta, kurioje visi susėda ir švenčia ar sprendžia verslo klausimus, tai ir aktyvus poilsis, kuomet su kolegomis galite atsipalaiduoti ir dar geriau susibendrauti radę bendrų mėgstamų užsiėmimų.


Sodyboje įrengti vidaus, lauko renginių ir sporto kompleksai. Tai banketinė ir seminarų salės, lauko terasos renginiams, pavėsinė – griliaus namelis, laužavietė, maudyklės su lieptais, garinė pirtis, kubilas, jogos ir meditacijos namelis, daug poilsio ir pasisėdėjimo vietų.

Aktyvaus poilsio mėgėjai galės išmėginti jėgas moderniose krepšinio, pliažo tinklinio, futbolo aikštelėse, lauko teniso kortuose. „Brazylijoje“ yra rusiško biliardo ir stalo teniso stalai. Galima žaisti smiginį ir kitus šeimos žaidimus.

Salų ežere galėsite išbandyti žvejybą, paplaukioti valtimis ir minti vandens dviračius. Sausumoje Jūsų laukia keturratis motociklas ir dviračiai visai šeimai.

KVIEČIAME IŠBANDYTI ŽIEMOS PRAMOGAS: slidinėjimą, sniego roges, ledo roges, ledo burlentes, čiuožimą pačiūžomis, ledo ritulį, kaitavimą ant ledo, pirtį prie eketės, poledinę žūklę ir kita.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!