Train Your Brain pabėgimo kambariai Druskininkuose

M.K. Čiurlionio g. 51, LT-66164, Druskininkai

Apie mus

Train Your Brain pabėgimo kambariai Druskininkuose - tai nuotykis ir nepamirštami įspūdžiai 2-4 asmenų komandai. Jūs uždaromi pasirinktame pabėgimo kambaryje, o tada galvosūkių, loginių užduočių ir sumanumo pagalba turite per 60 minučių iš jo ištrūkti. Viskas ko Jums prireiks - šiek tiek vaizduotės, logikos ir geros nuotaikos.

Jūsų laisvalaikiui įrengti du pabėgimo kambariai, kurie pagal savo tematiką itin susiję su Druskininkų miestu. Abu pabėgimo kambariai pritaikyti įvairaus amžiaus grupėms - jaunimui, šeimoms su vaikais ir brandaus amžiaus asmenims. Vieno apsilankymo metu įleidžiami 2-4 asmenys. Išsirink pabėgimo kambarį ir rezervuok!

Atvykote į Druskininkus pailsėti ir atgauti jėgas? Užsukite į mūsų SPA! Deja, tik patekę į jį suprasite, kad geriau iš čia būtų kuo greičiau ištrūkti, kitaip galite tapti bandomaisiais triušiais, nes po SPA pavadinimu slepiasi baisioji laboratorija, kuriai tyrimams reikalingi žmonės. Privalote rasite išėjimą per 60 minučių - kitaip tapsite nežmoniškų išbandymų aukomis!

Čia Jūs pateksite į 19 amžiaus pabaigos atmosferą - metus kai gyveno ir kūrė garsusis kompozitorius, chorvedys ir dailininkas Mikalojus Konstantinas Čiurlionis. Kambarys tiesiog persmelktas muzikos ir dailės dvasia. Turėsite tik 60 minučių pabėgimui iš jo, kitaip liksite 19 amžiuje. Nors nesame tikri ar nenorėsite ten ir pasilikti.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pabėgimo kambariai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!