Svečių namai Palangoje “Megės namai”

+37068753433
+37068753433
info@megesnamai.lt
megesnamai.lt
Ošupio takas 13a, Palanga, Palanga

Apie mus

“Megės namai” įsikūrę vienoje ramiausių pajūrio vietų – Monciškių gyvenvietėje, tarp Šventosios ir Palangos. Iki jūros 80 metrų. Už 1 km Šventosios miestelis tiems, kas išsiilgo pramogų ir švenčių. Graži sodyba, nauji, modernūs kambariai(nameliai), bei nuostabi supanti gamta sukurs atostogaujančiai šeimai ar draugų kompanijai jaukią, ramią aplinką, suteiks puikų poilsį.

SVEČIU NAMAI SIŪLO MODERNIAI ĮRENGTUS:
* Apartamentus
* Dviviečius, triviečius, keturviečius numerius
* Atskirus namelius

Nameliai
Siūlome apsistoti mediniuose 2, 3, 4 vietų nameliuose. Nameliai yra su daliniais patogumais, juose yra televizorius ir šaldytuvas. Šalia esančiame pastate yra virtuvė su visa reikalinga įranga, dušais ir WC.

Kambariai
Svečių namai siūlo jums apsistoti moderniuose, naujuose kambariuose. Viename kambaryje galime apgyvendinti nuo vieno iki šešių asmenų.


SALĖ BANKETAMS, SEMINARAMS
“Megės namai” – ideali vieta seminarams, mokymams, o taip pat šventėms, banketams. Siūlome 34 vietų salę, nakvynę, maitinimą. Banketui su švedišku stalu – apie 60 vietų. Salės plotas ~ 30 m2, šalia salės – apie 60 m2 holas. Yra virtuvė su būtiniausia virtuvės įranga (elektrinė viryklė, šaldytuvas, šaldiklis, indaplovė, plautuvė, mikro bangų krosnelė, maisto ruošimo stalas, indai, puodai).
Svečių pageidavimu maisto ruošimui banketams, furšetams, pobūviams galime pasamdyti virėją. Yra galimybė užsakyti maistą iš kavinės “Astra”, kuri yra Šventojoje.

PIRTIS IR SŪKURINĖ VONIA
Pirties ir sūkurinės vonios nuoma. Tai puiki galimybė atgauti jėgas, atsikvėpti nuo kasdieninių rūpesčių. Atsipalaiduokite pirtyje, bei sūkurinėje vonioje, kurioje šilto vandens srovių masažas sumažins įtampą, atpalaiduos raumenis.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!