Viešbutis Kaune „Babilonas“

+370 37 20 25 45
+370 612 62601
babilonas@babilonas.lt
www.babilonas.lt/lt
Žalioji g. 38A, Kaunas, LT - 44199, Kaunas

Apie mus

Viešbutis „Babilonas“ įsikūręs ramioje centrinėje Kauno Žaliakalnio vietoje, ant kalno nuo kurio atsiveria nuostabios miesto panoramos. Tik 10 minučių kelio pėsčiomis ir Jūs jau miesto centre ar senamiestyje.
Svečiams patogu atvykti iki viešbučio iš bet kurios vietos, nes viešbutis yra šalia Savanorių prospekto – vienos iš pagrindinių Kauno miesto gatvių. Kelios minutės pėsčiomis ar dviračiu iki senojo Kauno funikulieriaus ir Jūs miesto centre – tai dar viena idomi galimybė patekti į Kauno miesto pėsčiųjų Laisvės aleją, kuri tesiasi daugiau nei 1.5 kilometro su daugybe kavinių, restoranų, klubų ir muziejų.

14 metų patirtį sukaupęs Babilono viešbučio personalas visuomet maloniai laukia Jūsų atvykstant.

Nedidelis ir jaukus viešbutis Jums gali pasiūlyti 24 šiuolaikiškai įrengtus europietiško stiliaus kambarius su oro kondicionieriais (2 liuksus su voniomis ir lauko terasomis, 2 keturviečius, 1 šešiavietį, 16 dviviečių, 3 vienviečius). Dėl svečių patogumo yra liftas, tiesioginio ryšio telefonai, kabelinė televizija, mini baras, plaukų džiovintuvas, dalis kambarių turi balkonus ir terasas. Du kambariai pilnai įrengti žmonėms su negalia. Svečių automobiliai be papildomo mokesčio saugojami dviejose viešbučio aikštelėse, o už papildomą mokestį – apšildomoje požeminėje aikštelėje. Kambariams jaukumo suteikia šiuolaikiški ekologiški mediniai langai, lietuviško lino užuolaidos ir gražūs miesto panoramos bei gamtos vaizdai pro langus.

Viešbučio darbuotojai visuomet pasiruošę padėti svečiui surasti pramogų laisvalaikiui, pasirūpinti bilietų rezervacija, transportu, suteikti pašto, fakso, interneto, raštvedybos paslaugas, pasitikti viešbučio svečius oro uoste. Viešbutyje veikia belaidis internetas, pirtis, vyno ir aliejaus krautuvėlė, čia galima įsigyti ir ekologiškų produktų.
Viešbutis visada pasiūlys išsinuomoti dviračius ir jų priedus (šalmus, pirštines, kėdutes vaikams, dviračių laikiklius automobiliams). Profesionalūs turizmo gidai padeda ir pasiūlo suorganizuoti žygius dviračiais Kaune ir visoje Lietuvoje šeimoms, įmonių darbuotojų grupėms ir pavieniams asmenims.

Viešbutis savo klientams gali pasiūlyti pervežimus iš/į Vilniaus ir Kauno oro uostus. Galime pervežti grupes iki 9 žmonių. Kaina sutartinė.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!