Restoranas Kaune „Bajoru kiemas“

+370 616 88677
+370 616 88677
mega@bajorukiemas.lt
bajorukiemas.lt
Islandijos pl. 32, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Restoranas „Bajoru kiemas“, Islandijos pl. 32, PC „Mega“, Kaune, savo veiklą (aplinka, svečių priėmimas, aptarnavimas, valgių paruošimas) organizuoja panaudodamas vaišių
papročius ir kulturą, tradicines valgių gaminimo technologijas, regionų specifiką. Restorane paragausite ne tik tradicinių lietuviškų patiekalų, bet ir tradicinės Europietiškos virtuvės.

Restoranai „Bajorų kiemas“ puoselėja lietuviškas tradicijas ir jau ketvirtus metus iš eilės gali didžiuotis gautu kulinarijos paveldo fondo sertifikatu, liudijančiu, kad restoranų grupė „Bajorų kiemas“ veiklą kuria remdamasis vaišių papročiais ir kultūra, tradicinėmis maisto gaminimo technologijomis, regionų specifika. Taip pat jam suteikiamas kulinarijos paveldo statusas.
Nuoširdžiu lietuviškumu dvelkia patiekalai, aplinka, padavėjų apranga, muzika. Kartu tai ir šalies įvaizdžio dalis. Juk labai svarbu, kokiais įspūdžiais apie mūsų kraštą dalysis užsienio svečiai, ar panorės dar kartą sugrįžti, papasakoti kaimynams ir patarti čia apsilankyti.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!