Girdauskas Rally School - sportinio vairavimo mokykla

8-37 458121
8 698 86447
info@rallyschool.lt
www.rallyschool.lt
Kačerginė, Kauno aps. 18 km iki Kauno

Apie mus

Girdauskas Rally School - tai aukščiausios lygio sportinio ir ekstremalaus vairavimo mokykla Lietuvoje! Kruopščiai paruoštos bei suplanuotos programos suteiks jums nepakartojamus išgyvenimus lenktynių trasoje bei žymiai pagerins jūsų vairavimo įgūdžius.

Jūs galite pasirinkti vieną iš daugelio mokyklos programų, kuri atitiks jūsų poreikius, o jei tokios neradote, tai, padedant mokyklos instruktoriams, galite patys ją sudaryti.

Mes neabejojame jūsų vairavimo sugebėjimais, tačiau visos mūsų programos parengtos taip, kad jūs taptumėte dar geresnis/-ė vairuotojas/-a. Kiekvienos programos metu, jums talkins patyrę automobilių ralio meistrai dirbantys mūsų mokyklos instruktoriais.

Programų metu susipažinsite su lenktyninių automobilių sąvybėmis ir kaip jas išnaudoti. Kaip valdyti slystantį automobilį, kaip ir kada automobilio važiavimo trajektorijos koregavimui naudoti rankinį stabdį ar kairę koją.

Kiekvienas jūsų gali važiuoti greitai. Tačiau mūsų tikslas - jūsų greitą važiavimą padaryti saugiu!

Jei norite pagerinti savo vairavimo įgūdžius bei patirti automobilių lenktynių aistrą visus saugumo reikalavimus atitinkančioje trasoje - tai mūsų sukūrtos sportinio ir ekstremalaus vairavimo programos kaip tik jums!

Pradėkite tobulinti savo vairavimo įgūdžius jau šindien - Girdauskas Rally School laukia jūsų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai
Sporto užsiėmimai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!