Jogos ir meditacijos namai "PAŽINIMAS"

Taikos pr. 9, Klaipėda, Klaipėda

Apie mus

Joga, meditacija, o tai ir yra savęs pažinimas, praktikuoju daugiau, kaip dešimt metų. Kad pažinti džiaugsmą, meilę (ne trumpas jos akimirkas) turi pažinti pats save, kad valdyti savo gyvenimą, situacijas, įvykius, turi pažinti visa ko priežastis, o tam padeda savistaba ir aplinkos stebėjimas.

Sąmoningas gyvenimas, sąmoningas darbas, dvasinės praktikos padeda pažinti save, savo protą, kuris tampa padėjėju, o ne kankintoju. Būti sąmoningu - tai suvokti, stebeti save,tai ką kalbi, ką jauti ir darai. Būti sąmoningu - tai būti čia ir dabar. Mano mokytojas - mano gyvenimas, kai randi atsakymus dėl ko kenti,kodėl skauda,dėl ko liūdi,dėl ko džiaugiesi, kai gali atskirti tai kas amžina nuo to, kas laikina, kai randi prasmę beprasmiškume, kai tyla tampa geriausias tavo draugas.

Mano didieji mokytojai: Džidu Krišnamurti, OŠO, Šivananda ir kiti. Patirtis - įvairios jogos praktikos Indijoje. OŠO kasdienės meditacijos. 2009 m. įkuriau jogos ir meditacijos namus PAŽINIMAS. Baigiau Šivanandos jogos mokytojų kursus. Gyvenime vadovaujuosi teiginiu: "Jei žmogus tikrosios tiesos ieško aplink save, tai jis ją mindo kojomis."


MASAŽAI
Pakankamai gerai žinome, jog turime rūpintis savo sveikata, tačiau ar visi gyvename taip, kad būtume sveiki, ar rūpinamės savimi kol mūsų organizmas dar turi pakankamai išteklių..., daugelis apie tai net nepagalvojame. Vienas iš geriausių priemonių kūno ir sielos būklei gerinti yra masažas. Tai yra nuostabi priemonė sveikatai stiprinti, grožiui palaikyti, senėjimui stabdyti..

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!